PENTRU CE FOLOSIM

Laser dentar Biolase

Laserul dioda a devenit foarte popular in ultima perioada si are o multitudine de utilizari. Tehnologia folosita l-a transformat in cel mai precis instrument pentru numeroase proceduri realizate si in cabinetul stomatologic de catre medicii dentisti, chirurgi, ortodonti si parodontologi.
Confortul oferit pacientilor in timpul procedurilor stomatologice si recuperarea mult mai usoara dupa acestea sunt principalele motive pentru care laserul dentar de tip dioda este preferat laserului traditional.

Tehnologie moderna - laserul dentar

In clinicile ABC Eurodent, am optat pentru utilizarea unui laser dentar Biolase.
Acesta este un dispozitiv medical de ultima generatie ce imbina tratamentele chirurgicale si non-chirurgicale cu terapia minim invaziva.
Tehnologia care sta la baza laserului dentar Biolase este cea a semoconductorului stimulat electric de o lumina monocromatica. Rezultatele obtinute sunt rapide, vizbile si optime.

albire dentara cu biolase

Cele mai frecvente utilizari ale laserului dentar

Laserul dentar Biolase este fi folosit cu succes in mai multe ramuri ale medicinei dentare:

  1. Chirurgie: gingivoplastii, frenectomii, descoperirea implanturilor, excizii de fibroame/ papiloame, chiuretaje parodontale, decapusonari, expunerea dintilor inclusi submucosal, hemostaza.
  2. Endodontie: decontaminarea canalelor radiculare
  3. Albiri dentare
  4. Tratamentul aftelor si al leziunilor herpetice
  5. Terapia durerii
  6. Inhibarea reflexului de voma
laser dentar Bucuresti

Principalele beneficii ale utilizarii laserului dentar Biolase

In general, utilizarea laserului dentar poate fi o optiune sigura si eficienta pentru tratarea problemelor stomatologice. Printre avantajele aduse pacientilor putem enumera:

  • Sedinte in cabinet reduse ca timp
  • Vindecare rapida in urma interventiilor stomatologice
  • Durere minima pe durata si dupa efectuarea manoperelor
  • Sterilizarea zonelor tratate, reducand riscul infectiilor
  • Rezultate optime si precise

Uneori, in cazuri particulare, utilizarea laserului dentar nu este indicata, si anume: in cadrul sedintelor de inhalosedare, in sarcina, la pacientii epileptici sau purtatori de pacemaker.

La clinicile ABC Eurodent, pe langa laserul dentar Biolase te asteptam si cu alte tehnici moderne, specialisti cu experienta si pachete speciale pentru sanatatea ta dentara.