1. Definitii si termeni

ABC EURODENT – este denumirea comerciala a S.C. A.B.C. EURODENT SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. 1 Mai 35, Sector 6, avand numar de ordine in Refagistrul Comertului J40/3272/2007, cod unic de inregistrare fiscala 21114105.

Vanzator – ABC EURODENT.
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre ABC EURODENT (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre ABC EURODENT si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).
Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste.
Lista – pagina web din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul meu”). Listele pot fi publice - orice Client/Cumparator/Utilizator poate vizualiza Lista Cumparatorului/Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter si Google+) sau daca acceseaza profilul public al Cumparatorului/Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite; private - acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca si publice oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.
Site – domeniul www.abceurodent.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Servicii – orice serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut - toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada; informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada; date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.
Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Serviciu de catre ABC EURODENT Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Descrieri – toate descrierile Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. Documente contractuale

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata aferenta Serviciilor neprestate.
2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

IMPORTANT!

TOATE SERVICIILE MEDICALE REGASITE PE SHOP SUNT SUPUSE DECIZIEI MEDICULUI CURANT. CUMPARATORUL NU POATE IMPUNE MEDICULUI EFECTUAREA NICIUNEI MANOPERE CE CONTRAVINE CU STAREA SA DE SANATATE, MEDICUL CURANT FIIND SINGURUL CARE DECIDE CAND, CUM SI CE MANOPERA MEDICALA SE EFECTUEAZA. DACA MEDICUL CURANT DECIDE CA NU SE POATE EFECTUA MANOPERA SOLICITATA IN CLINICILE ABC EURODENT ATUNCI BANII PLATITI SE RETURNEAZA FARA NICIUN COST SAU VREO PRETENTIE DIN PARTEA ABC EURODENT.

ACHIZITIONAREA DE SERVICII MEDICALE PROMOVATE PE SITE-UL SHOP.ABCEURODENT.RO REPREZINTA O PLATA IN AVANS A ACESTOR SERVICII MEDICALE SOLICITATE SI NICIDECUM ACHIZITIONAREA UNUI PRODUS.

3. Politica de vanzare online​

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate ABC EURODENT isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel ABC EURODENT. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa ABC EURODENT, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, ABC EURODENT isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
3.4. ABC EURODENT poate publica pe Site informatii despre Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta.
3.5. Tarifele aferente Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. si in EURO in anumite conditii. Plata Serviciilor publicate in Euro se va efectua in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii.
3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
3.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. Cesionarea si subcontractarea​

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii (de Radiologie de exemplu) ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a ABC EURODENT, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de ABC EURODENT, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ABC EURODENT asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al ABC EURODENT.
5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre ABC EURODENT si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea ABC EURODENT cu referire la acel Continut.
5.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
5.5. In cazul in care ABC EURODENT confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea ABC EURODENT pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
5.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea ABC EURODENT si/sau al angajatului/prepusului ABC EURODENT care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. Comanda

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Serviciului.
6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de ABC EURODENT, in cazul platii online;
6.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la: ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Serviciu – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă Servicii multiple care vor fi livrate separat
6.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa shop.abceurodent.ro/retur.
6.5. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

6.5.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
6.5.2. pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.

6.6. In cazul in care un Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
6.7 Ofertele promovate de ABC EURODENT nu sunt cumulative cu nicio alta oferta personalizata sau cu alte reduceri, promotii, abonamente trecute, prezente sau viitoare.

7. Servicii pentru care nu se asigura dreptul de retragere

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

7.1.2. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
7.1.3. furnizarea de servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
7.1.4. furnizarea de Servicii create după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
7.1.5. furnizarea de Servicii care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

8. Confidentialitate

8.1. ABC EURODENT va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care lE furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.
8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. ABC EURODENT nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

9. Publicitate

9.1. Newsletterele ABC EURODENT sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de ABC EURODENT. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
9.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

9.2.1. prin contactarea ABC EURODENT in acest sens.
9.2.2. prin modificarea setarilor din Contul de client la sectiunea “Abonarile mele”.
9.2.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

10. Facturare - plata

10.1. Preturile Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.abceurodent.ro si a subdomeniilor sale nu sunt purtatoare de T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Servicii vandute de ABC EURODENT exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de ABC EURODENT, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
10.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre ABC EURODENT in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: sesizari@abceurodent.ro.
10.8. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile ABC EURODENT si nici nu vor fi stocate de catre de ABC EURODENT sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor. Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este Libra Pay. Pentru mai multe detalii accesati www.librapay.ro si http://www.librapay.ro/termeni-si-conditii/ .
10.9. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.
10.10. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

11. Efectuarea serviciilor

11.1. Vanzatorul va efectua Serviciile numai in clinicile ABC EURODENT in maxim de 60 de zile de la achizitionarea Serviciilor. Daca cumparatorul nu solicita returnarea banilor conform punctul 6.5 atunci singura modalitate de retur a banilor dupa perioada de 14 zile calendaristice depinde strict de imposibilitatea efectuarii tratamentului din cauza starii de sanatate a pacientului.

12. Raspundere

12.1. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
12.2. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
12.3. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
12.4. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre ABC EURODENT , acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

13. Inscrierea de review-uri, comentarii, intrebari si raspunsuri

13.1. Inscrierea de Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunile “Intrebarile si raspunsurile clientilor” si “Review-uri”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile unui Serviciu.
13.2. In momentul inregistrarii unui anumit Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.
13.3. Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

sa faca referiri doar la caracteristicile unui Serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;
sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile;
sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;
sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site astfel: orice Intrebare va fi inscrisa in sectiunea “Intrebarile si raspunsurile clientilor”;
sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit Serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact,informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume, etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;
sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;
sa nu utilizeze Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

13.4. Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Pentru sesizari sau reclamatii legate de Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie formularul de sesizari din cadrul Site-ului: sesizare@abceurodent.ro /reclamatii-sesizari. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

14. Prelucrarea datelor cu caracter personal

14.1. ABC EURODENT este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 26127.
14.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ABC EURODENT are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
14.3. Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Serviciile achizitionate,
trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

14.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a ABC EURODENT, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 26127, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 16.3.
14.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
14.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: 1 Mai 35, bloc C13, scara B, apt 54, sector 6, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
14.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: 1 Mai 35, bloc C13, scara B, apt 54, sector 6, Bucuresti, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

14.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
14.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
14.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

14.8. De asemenea, ABC EURODENT poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.
14.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

15. Forta majora

15.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
15.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

16. Legea aplicabila - juristictia

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre ABC EURODENT si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

1. DEFINITIONS AND TERMS

ABC EURODENT – is the commercial name of S.C. A.B.C. EURODENT SRL., Romanian legal entity, headquartered in Bucharest, Str 1 Mai 35, sector 6, having Trade Registry incorporation number J40/3272/2007, sole tax code 21114105.
Seller – ABC EURODENT.
Buyer – individual / legal entity or any legal entity that makes an Account on the website and places an order.
Client – individual / legal entity that has or obtains access to the CONTENT, through any communication means made available by ABC EURODENT (by electronic means, by telephone, etc.) or based on an existing agreement of use between ABC EURODENT and such person and that needs to create and use an ACCOUNT.
User – individual / legal entity registered on the website, who, by completing the process of creating the Account, expressed their consent concerning the specific website clauses from the section General Terms and Conditions.
Nickname – pseudonym by which a certain user / client /buyer may add Content to the website. The Nickname is associate to the information from the User/client /buyer’s website under the name of “User name”.
Account – website section made up of the email address and a password enabling the Buyer to send the Order and containing information about the Client/Buyer and the Buyer’s history on the Website (orders, fiscal invoices, Goods securities, etc.).
Favorite – Account section enabling the Buyer / User to create Lists.
List – webpage from Favorite to which the Buyer/User may add Goods, which they consider being preferential and which, subsequently, they may add to the purchase basket (“my basket”).
Lists may be:
﹣ Public: any Client/Buyer/User may visualize the Buyer/User List in case that they shared it on the social networks (Facebook, Twitter and Google+) or if they are accessing the public profile of the Buyer/User from the website. The lists are public, and the Buyer/User has the possibility to set them as private anytime, directly from their Account or from the Favorite section.
﹣ Private: they may be visualized only by the Account Owner. The Buyer/User has the possibility to set them as public anytime, directly from its account or from the Favorite section.

Site – the domain www.abceurodent.ro and its sub-domains.
Order – an electronic document that represents a form of communication between the Seller and the Buyer through which the Buyer sends to the Seller, through the website his/her intention of buying Goods and Services from the website.
Services – any service, including the documents and services mentioned in the Order, that follows to be supplied by the Seller, to the Buyer as a result of the concluded Contract.
Campaign – action of exposing, for commercial purposes, a definite number of Services, having a limited and predefined stock, for a limited period of time established by the Seller.
Contract – represents the remote contract concluded between the Seller and the Buyer, without the simultaneous physical presence of the Seller and of the Buyer.

Contents
• All the information from the Website that may be visited, viewed or therefore accessed by using an electronic equipment;
• Contents of any e-mail sent to the Buyers by the Seller by electronic means and / or any other available communication means ;
• any information communicated by any means by an employee /collaborator of the Seller, Buyer, according to the contact information specified or not by him/her;
• information related to the Services and/or rates charged by the Seller in a certain period;
• information related to Services and/or rates charged by a third party with whom the Seller has partnership contracts concluded, in a certain period;
• data relating to the Seller, or other privileged data of him/her.

Questions – formula of appeal addressed to other Users/Clients/Buyers in order to obtain information about the products or services from the respective page.
Answer – written information that is transmitted to the User/Client/Buyer that addressed a Question on the website, in the page of a certain product. The answer represents an explanation offered by a User/Client/Buyer to another User/Client/Buyer in a discussion.
Document – these Terms and Conditions.
Newsletter – periodical means of information, exclusively by electronic means, respectively the electronic mail (e-mail, SMS) over the Services and/or of the promotions developed by the Seller in a certain period, without any commitment from the Seller with reference to information contained by it.
Transaction – cashing in or reimbursement of an amount resulted from the sale of a service by ABC EURODENT to the Buyer, by using the services of the card processor agreed by the Seller, regardless of the way of delivery.
Descriptions – all the descriptions of the Services, as they are specified in their description.

2. CONTRACTUAL DOCUMENTS
2.1. By the registration of an Order on the Website, the Buyer agrees with the form of communication (by phone or e-mail) through which the Seller develops operations.
2.2. The notification received by the Buyer, after placing the Order has information purpose and does not represent the acceptance of the Order. Such a notification is made by electronic means (e-mail) or by phone.
2.3. For reasonable grounds, the Seller reserves the right to amend the quantity of the Services from the Order. If the Seller changes the quantity of the Services from the Order, the Seller will notify the Buyer at the email address or at the telephone number made available to the Seller when placing the Order and will return the amount paid for the Services not rendered.
2.4. The Contract is deemed being concluded between the Seller and the Buyer at the time of the Buyer’s receiving from the Seller, by email and / or SMS of a notification of dispatch of the Order.

IMPORTANT!

ALL MEDICAL SERVICES FOUND AT ABCEURODENT.RO/shop ARE SUBJECT TO DOCTOR’S DECISION. THE BUYER MAY NOT COMPEL THE DOCTOR IN PERFORMING ANY PROCEDURE INTERFERING WITH THEIR HEALTH STATE AND THE DOCTOR SHALL BE THE ONLY ONE WHO MAY DECIDE WHEN, HOW AND WHAT KIND OF PROCEDURES SHALL BE PERFORMED. SHOULD THE DOCTOR DECIDE THAT THE PROCEDURE REQUESTED WITHIN THE ABC EURODENT CLINICS MAY NOT BE PERFORMED, THE AMOUNTS PAID SHALL BE RETURNED WITHOUT ANY FURTHER COST OR CLAIMS FROM ABC EURODENT.
PURCHASE OF MEDICAL SERVICES ADVERTISED AT SHOP.ABCEURODENT.RO IS A DEPOSIT SUBMITTED IN FAVOR OF SUCH MEDICAL SERVICES REQUESTED AND NOT THE PURCHASE OF A PRODUCT.

3. THE ONLINE SALE POLICY
3.1. Access in view of placing an Order is allowed to any Client/Buyer. For justified reasons, ABC EURODENT reserves the right to restrict the access of the Client/Buyer in relation to placing an Order and/or to any of the means of payment accepted, in the event they have reasons to believe that, based on the Client’s/Buyer’s conduct or activity on the Website, their actions may, in any way, prejudice ABC EURODENT. In any of these cases, the Client/Buyer may address ABC EURODENT, so as to be notified in relation to the reasons having led to the enforcement of the aforementioned restrictions.
3.2. Communication with the Seller may be direct interaction or by means of the addresses mentioned in the “Contact” section of the Website. The Seller is at liberty to manage the information received without having to bring any justification to this purpose.
3.3. In case of an unusually high traffic originating from an internet network, ABC EURODENT reserves the right to demand Client/Buyers to enter manually the captcha validation codes, for the purpose to protect the information on the Website.
3.4. ABC EURODENT may publish on the Website information related to the Services and/or promotions currently available.
3.5. The Service rates on the Website are expressed in lei (RON) and in €, for payment made from outside Romanian territory. The payment for Services published in € shall be performed in lei, at the NBR exchange rate on the date of payment. The rates are final. ABC EURODENT, under the law, is not a VAT payer, which is why rates do not include VAT.
3.6. In the case of online payments, the Seller is not/cannot be held liable for any other additional cost borne by the Buyer, including but without limitation to exchange rate fees applied by the issuing bank of their bank card, should the issuing currency differ from RON. The Buyer shall be solely liable for such action.
3.7. All information used for the description of Services available on the Website (static/dynamic images /multimedia presentations / etc.) is not a contractual obligation on the part of the Seller, as they are used exclusively for presentation purposes.

4. ASSIGNMENT AND SUBCONTRACTING
The Seller may assign and/or subcontract a third party for the Services (for instance, Radiology) related to supplying the Order, Buyer notification, without their consent being necessary. The Seller shall always be liable towards the Buyer for all contractual obligations.

5. INTELLECTUAL AND INDUSTRIAL PROPERTY RIGHT
5.1. The content, as defined under the preamble, including, but without limitation to logos, customized representations, commercial signs, static images, dynamic images, text and/or multimedia content presented on the Website, are the exclusive property of ABC EURODENT, and all rights obtained directly or indirectly for this purpose (by means of licenses for use and/or publishing) shall be reserved to them.
5.2. The Client/Buyer is not permitted to reproduce, distribute, publish, transfer to third parties, modify and/or otherwise alter, use, connect to, expose, include any Content into any context other than the original context intended by ABC EURODENT, inclusion of any Content outside the Website, removing the signs showing the author rights of ABC EURODENT over the Content, as well as taking part in the transfer, sale and distribution of materials executed by reproducing, changing or displaying the Content, other than by the express written consent of ABC EURODENT.
5.3. Any content to which the Client/Buyer has and/or obtains access by any means, is under the incidence of the Document, in the event that the Content is not accompanied by a specific and valid use agreement executed between ABC EURODENT and the former, and without any guarantee, implied or expressly set forth by ABC EURODENT in relation to such Content.
5.4. The Client/Buyer may reproduce, transfer and/or use the Content solely for personal or non-commercial purposes, unless they conflict the provisions of the Document.
5.5. In the event that ABC EURODENT offers the Client/Buyer the right to use, under the described form under a distinct use agreement, a certain content to which the Client/Buyer has or receives access pursuant to this agreement, such right only extends over that/those particular content(s) as defined in the agreement, solely throughout the existence of such content(s) on the Website or the period defined under the agreement, based on the conditions defined, should they exist and not act as a contractual arrangement from ABC EURODENT on behalf of the respective Client/Buyer or any other third party with access / gaining access to such transferred content, by any means and that might be or is prejudiced, by any means, from this content, during or after expiry of the use agreement.
5.6. No content conveyed to the Client or the Buyer, by any means of communication (electronic, phone etc.) or acquired by them from accessing, visiting and/or viewing, represent a contractual obligation on the part of ABC EURODENT and/or the employee/ ABC EURODENT who mediated the transfer of Content, if such obligation currently exists, in relation to the respective content.
5.7. Any use of the Content for purposes other than those expressly permitted under this Document or the use agreement accompanying it, if appropriate, is strictly prohibited.

6. ORDER
6.1. The Client/Buyer may place Orders on the Website, by adding the Services required in the shopping basket, and they shall complete the Order by payment under any of the means expressly indicated. Once added into the shopping basket, a Service is available for purchase to the extent of the available related stock. Adding a Service to the shopping basket, without however completing the Order, does not bring about the recording of an order, nor automatic booking of the Service.
6.2. To complete the Order, the Buyer consents that all data supplied by them and necessary for the purchase process is accurate, complete and true, at the time of placing the Order.
6.3. By completing the Order, the Buyer consents to the Seller contacting them, by any means available / agreed by the Seller, in any instance when such contact is necessary.
6.4. The Seller may cancel the order placed by the Buyer, following a prior written notification addressed to the Buyer, without any further obligation of any party towards the other and without any party being capable of claiming damages, in any of the following instances:
6.4.1. Failure to accept the transaction by the issuing bank of the Buyer’s card, if payment is made online;
6.4.2. Payment not validated by the card processor agreed by ABC EURODENT, if payment is made online;
6.4.3. The data supplied by the Client/Buyer on the Website are incomplete and/or incorrect;
6.5. The Buyer may withdraw from the Contract, and renounce a Service, within 14 calendar days, without claiming any reason and without incurring any costs other than delivery costs.
Therefore, according to GEO no. 34/2014, the term for renouncing a Service expires in 14 days from:
﹣ The day the Buyer physically enters into possession of the last Service – in the event the Buyer uses a single Order to order multiple Services to be separately delivered.
6.6. In the event that the Buyer decides to withdraw from the Contract, the Buyer may fill in the online form that can be accessed at the link http://shop.abceurodent.ro/ro/contact-us.
6.5. In the event that the Client/Buyer requests the withdrawal from the Contract within the legal term of withdrawal from the contract, they must return also the possible gifts that accompanied the respective product. In case that the Order is paid, the Seller will reimburse the amount within maximum 14 (fourteen) days since the date of the Buyer’s informing the Seller about his/her decision of withdrawal from the Contract. The amount will be returned as it follows :
6.5.1. for the Orders paid with online card ->by restitution in the account from which the payment was made ;
6.5.2. for the Orders paid by consumer credit -> cancellation/recalculation of the contract installments;
6.5.3 for the Orders paid by bank transfer, the amount will be returned by bank transfer in the account from which the payment was made .
6.6. In case that a Service ordered by the Buyer cannot be delivered by the Seller, the later will inform the Client/Buyer about it and will return in the Buyer’s account the value of the Service, within maximum 7 (seven) days since the date on which the Seller acknowledged it or since the date when the Buyer showed expressly his/her intent to terminate the Contract.
IMPORTANT
6.7. The offers promoted by ABC EURODENT are not cumulative and/or do not substitute any other customized offer or with other discounts, promotions, passed, present and future subscriptions.
7. SERVICES FOR WHICH THE WITHDRAWAL RIGHT IS NOT ENSURED
7.1. The following are excluded from the right of withdrawal from the Contract:
7.1.2. service agreements, after the complete rendering of the services, if the execution started with the prior express consent of the Buyer and after the Buyer confirmed that they acknowledged the fact that will lose the withdrawal right after the complete execution of the contract by the Seller;
7.1.3. the supply of services of which price depends on the fluctuations from the financial market, which the Seller cannot control and that may take place during the withdrawal period;
7.1.4. the supply of Services created according to the specifications placed by the Buyer or customized clearly;
7.1.5. the supply of Services that are, after delivery, according to their nature, inseparable mixed with other elements;

8. CONFIDENTIALITY
8.1. ABC EURODENT will keep confidential any kind of information that you supply. The disclosure of the information supply can be made only under the conditions mention in this Document.
8.2. No public statement, promotion, press release or any other way of disclosure to third parties will be made by the Buyer/Client concerning the Order/Contract without the Seller’s prior consent in writing.
8.3. By the transmission of information or materials through this site, you offer to the Seller unrestricted and irrevocable access thereto, the right of use, reproducing, posting, amending, transmitting and sharing these materials or information. You also agree that the Seller is able to use freely, for its own interest such information, ideas, concepts, expertise or techniques that you sent us through the Website. ABC EURODENT shall not be subject to obligations relating to the confidentiality of the information sent, unless the legislation in force provides otherwise.

9. PUBLICITY
9.1. Newsletters of ABC EURODENT are sent through the partners specialized and agreed by ABC EURODENT or directly by the ABC EURODENT servers. Thus, the information confidentiality and security is ensured.
9.2. When the Client creates an Account on the Website, the Client has the possibility to express his/her consent concerning the receipt of Newsletters.
The Client may change anytime its option concerning the consent expressed to the Seller:
9.2.1. by contacting ABC EURODENT to that end.
9.2.2. by changing the setting of the Account by the Client at the section “My subscriptions”.
9.2.3. by accessing the unsubscribing link posted in the commercial messages received from the Seller.
9.3. Waiving the receipt of the Newsletters does not imply waiving to the acceptance given for this Document.

10. INVOICING – PAYMENT
10.1. The prices of the Services posted on the website www.abceurodent.ro and of the sub-domain are not VAT bearer according to the legislation in force.
10.2. The price, modality of payment and term of payment are specified in every Order. The Seller will issue to the Buyer an invoice for the delivered Services, the Buyer’s obligation being to supply all the information necessary for issuance of the invoice according to the legislation in force.
10.3. The Seller will send to the Buyer the invoice related to the Order that contains the Services sold by ABC EURODENT exclusively in electronic format, by addition of the invoice to the Buyer’s Account or by e-mail, to the e-mail address mentioned by the Buyer in their Account.
10.4. For a correct communication of the order-related invoice, the Buyer is liable for updating anytime necessary, the Account data or/ and to access information and documents related to each Order, existing in the Account.
10.5. By this communication way, the Buyer, accessing his/her Account will hold records of the invoices issued by ABC EURODENT, being able to save and archive it at his/her turn anytime and in any way he/she might wish.
10.6. By sending the Order, the Buyer expresses the consent to receive the invoices in electronic format, by their adding them by ABC EURODENT in the Account or through the electronic mail, to the email address mentioned in his/her account.
10.7. In case that such information are available for more than 48 (forty-eight) hours in the account, please notify us on this aspect on the email: sesizari@abceurodent.ro.
10.8. The data of the payment card of the Client/ User/ Buyer will not be accessible to ABC EURODENT and nor will they be stored by ABC EURODENT or by the website integrated payment processor, but only by the institution authorizing the transaction or another entity authorized to render the services of storage of the card identification data, of whose identity the Client/ User/ Buyer will be informed in advance, before the data introduction.
The entity authorized to render the card data storage services is Libra Pay. For more details, please access www.librapay.ro and http://www.librapay.ro/termeni-si-conditii/ .
10.9. In certain cases, in order to maintain the security of the transactions, at the Order’s registration, the Buyer will be requested to authorize the payment by reintroducing the password related to the account or to the use of the digital impression, facial scanning or recognition of the iris in case the mobile terminals that have such facility.
10.10. For the reasons of safety of the transactions, the Client/ User/ Buyer is advised not to remain logged on the Website and not to set the automatic logging option on the mobile devices. The disclosure of the password for accessing the account is not allowed and the use of a strong security password is recommended (e.g.: to contain at least eight characters, including capital letters, lowercase letters, digits and special characters).

11. RENDERING OF THE SERVICES
11.1. The Seller will render the Services only in the clinics ABC EURODENT within maximum 60 days since the purchase of the Services. If the Buyer does not request the reimbursement of the money according to the point 6.5, then the single modality of returning of the money after the 14 calendar day period depends strictly on the impossibility of applying the treatment because of the patient’s health state.

12. LIABILITY
12.1. By creating and using the account, the Client / User/ Buyer does not undertake the liability for maintaining confidentiality of the account data (user and password) and for managing g the account accessing and to the extent allowed by the legislation in force, is responsible for the activity developed through his/her Account.
12.2. By creating the Account and / or by the use of the Content and/or use of the Content and/or placement of Orders, the Client / User/ Buyer accepts expressly and without any doubts, the Webpage’s Terms and Conditions in the last updated version that is communicated on the Website, existence on the date of creating the Account and/or use of the content and/or on the date of the Order’s placement.
12.3. After creating the account, the use of the content is equivalent to the acceptance of the changes made to the Website’s Terms and Conditions and/or of the updated versions of the Website’s Terms and Conditions.
12.4. The Website’s Terms and Conditions may be changed anytime by ABC EURODENT, being effective to the Clients / Users/ Buyers, as of the dare of posting on the website. The acceptance of the Website’s Terms and Conditions is confirmed by checking the appropriate checkbox of the Website and/or by sending the Order and/or by making of an online payment.

13. WRITING REVIEWS, COMMENTS, QUESTIONS AND ANSWERS
13.1. The Users/Clients/Buyer may write Comments, Questions and Answers, in the sections “Clients’ questions and answers” and “Reviews”. The written information may be both positive and negative, and will refer to the characteristics of a service.
13.2. At the time of writing of a certain Comment /Question/Answer on the webpage, the Users/Clients/Buyers grant to the Seller a non-exclusive, perpetual, irrevocable license without territorial limits and entitle the Seller to use, reproduce, change, adapt, publish, translate, share and post such content.
13.3. Each User/Client/Buyer, when writing a Comment /Question/Answer in the mentioned sections, undertakes to comply with the following rules:
﹣ To refer only to the characteristics of a service, avoiding the information related to aspects that may change (promotional price or offers) or information that relate to the way of development of the order;
﹣ To use the Romanian language only. There are permitted only the words or phrases that are largely used in all the environments, even if they are not considered Romanian;
﹣ To use an adequate language, without offences, without terms that may offend or affect any other User/Client/Buyer;
- to ensure the compliance of the content introduced on the Website as it follows: any question one might have will be written in the section “Clients Questions and Answers”;
﹣ To make sure that the information that they insert are realistic, correct, not misleading and in accordance with the applicable laws, thus observing the rights if other parties, copyrights, trade mark, license or other property , publicity or privacy rights;
﹣ To use such facility in order to communicate or to obtain additional details relating to a certain service from the Website without making reference to other companies that promote sale and purchase of products ;
﹣ Not to supply or to request, in any way and to any extent, personal data (contact details, information about the delivery address or domicile, telephone numbers, email addresses, surname and/or first name, etc.) or any other information that may determine disclosure of such personal data;
﹣ Not to write information and/or details about URLs (links) from other commercial sires that develop the same commercial activity as the Seller;
﹣ Not to attempt to fraud the services made available by the Seller or to write Comments / Questions /Answers that would contain advertising materials;
﹣ Not to use the Comment /Question/Answer as means of communication with the Seller, he/she will use the contact data of the Seller specified on the website for such purpose.
13.4. When a Review/Comment /Question or Answer is noticed by a User/Client/Buyer as having an improper content, from a strictly subjective perspective, such content is examined carefully by the Seller in order to determine if it violates the Website’s Terms and Conditions.
For notices or complaints related to the purchased service, the Buyers have the notice form available on the website: sesizare@abceurodent.ro /reclamatii-sesizari. The maximum term for solving out complaints or notices is 30 calendar days since their receipt.

14. PERSONAL DATA PROCESSING
14.1. ABC EURODENT is registered in the Personal Data Processing Registry under number 26127.
14.2. According to the requirements of the Law no. 677/2001 on the protection of persons concerning personal data processing and the free movement of such data, amended and supplemented, ABC EURODENT has the obligation to manage in safe conditions and only for the specified purpose, personal data that you supply to us.
14.3. The purpose of collecting data is:
- Informing the clients /Buyers on the standing of their Account, including the validation, dispatch and invoicing of orders, solving of cancellations and of any problems relating to an Order, in the purchased services,
- Sending of Newsletters and/or periodical alerts, by using of electronic mail (e-mail, SMS)
- Market research, follow-up and monitoring of sales and behavior of the Client /Buyer.
14.4. By filling – in of data from the Account set-up form and/or by the Order’s data, the Buyer represents and accepts unconditionally that his/her personal data would be included in the database of ABC EURODENT, registered in the Personal Data Processing Registry under number 26127, and gives the express and clear agreement that all such personal data be stored, used and processed for the purpose provide above at the point 16.3.
14.5. By reading the Document, you agree that your rights provide by the law are guaranteed, respectively the right to be informed, right to data access, right to intervene, right to oppose, right of not being subject to any individual decision, right to appeal to justice in case of violation of the rights guaranteed by the Law 677/2001 on the protection of persons concerning personal data processing and free movement of such data.
14.6. Based on a written application, dated, signed and dispatched at the address: 1 Mai 35, bloc C13, scara B, apt 54, sector 6, Bucuresti, you may exercise your right for free, once a year, to be confirmed the fact that your personal are processed or not.
14.7. Based on a written application, dated, signed and dispatched at the address: 1 Mai 35, bloc C13, scara B, apt 54, sector 6, Bucuresti, you may exercise your right to intervene over the data, as the case may be:
14.7.1. Rectification, updating, blocking or deletion of data, of which processing is not compliant with the Law 677/2001 on the protection of persons concerning personal data processing and the free movement of such data, especially in respect of incomplete or inaccurate data;
14.7.2. Transformation in anonymous data of the data of which processing is not compliant with the Law 677/2001 on the protection of persons concerning personal data processing and the free movement of such data;
14.7.3. Notification to third parties to whom data was disclosed, if such notification does not proves impossible or does not imply a disproportional effort towards the legitimate interest that might be injured.
14.8. Also, ABC EURODENT may supply Buyer’s personal data to other companies with whom he/she has partnership relationships, but only based on a confidentiality commitment from them and for the purposes mentioned at point 16.3. only, by which it guarantees that such data us kept safe and that such personal information is supplied according to the legislation in force, as it follows: suppliers of courier services, suppliers of marketing services, suppliers of payment/banking services, telemarketing or other services, supplied by companies with whom we can develop joint programs of offering on the market our goods and services, insurers.
14.9. The Buyer’s personal information may be used also by the General Prosecutor’s Office, Police, courts of law and other competent bodies of the state, based and within the legal provisions and as a result of some expressly stated requests.

15. FORCE MAJEURE
15.1. Neither party will be liable for the default of their contractual liabilities, of such a failure to fulfill in due time and / or improper fulfillment, totally or partially is owed to a force majeure event. Force majeure is an unpredictable event that does beyond the control of the parties and that cannot be avoided.
15.2. If within 15 (fifteen) days since the date of its occurrence, the respective event does not cease, each party will be entitled to notify the other party on the termination by law of the Contract, without any other them being entitled to claim damages from the other one.

16. APPLICABLE LAW – JURISDICTION
These Terms and Conditions, Attending Physician – Patient/Buyer/Patient relationship and SC ABC EURODENT SRL and Patient/Buyer/Client relationship are governed by the Romanian laws. Any litigations that might arise will be settled out amicably or, in case that it will not be possible, litigations will be settled out by the Romanian competent trial courts from Bucharest Municipality.

1. DEFINITIONEN UND BEGRIFFE

ABC EURODENT – ist die Handelsbenennung der S.C. A.B.C. EURODENT SRL., rumänische juristische Person, mit dem Gesellschaftssitz in Bukarest, Str 1 Mai 35, 6. Bezirk, Eintragungsnummer in dem Handelsregister J40/3272/2007, einzige Steuernummer 21114105.
Verkäufer – ABC EURODENT.
Käufer – natürliche Person / juristische Person oder jede andere juristische Entität welche sich ein Konto in der Site aufstellt und eine Bestellung eingibt.
Kunde – natürliche Person / juristische Person welche, durch jedes von ABC EURODENT zur Verfügung gestelltes Kommunikationsmittel (elektronisches, telefonisches, usw.) oder auf Grund eines zwischen ABC EURODENT und dieser bestehenden Anwendungsabkommens Zugang zum INHALT hat oder erhält und welches und welches die Anlegung und Anwendung eines KONTOS benötigt.
Anwender – jede auf die Site eingetragene natürliche Person / juristische Person, welche durch das Beenden des Aufstellungsverfahrens des Kontos die Zustimmung zu den spezifischen Klauseln des Sites aus dem Abschnitt Allgemeine Begriffe und Bedingungen erteilt hat.
Spitzname – Pseudonym durch welches ein bestimmter Anwender / Kunde / Käufer einen Inhalt auf die Site hinzufügt. Sein Spitzname entspricht den Informationen auf der Site über den Anwender /Kunden /Käufer unter der Benennung “Anwendername”.
Konto – Der aus der E-Mail Adresse und einem Passwort gebildete Abschnitt aus dem Site welcher dem Käufer die Übermittlung des Befehls welches Informationen über dem Kunde / Käufer enthält sowie die Geschichte der Einkäufe des Käufer in dem Site (Bestellungen, Fiskalrechnungen, Gütergarantien, usw.) zu übertragen erlaubt.
Favoriten – Abschnitt aus dem Konto welcher dem Käufer / Anwender erlaubt Listen aufzustellen.
Liste – die Webseite aus Favoriten in welcher der Käufer / Anwender Güter hinzufügen kann welche dieser als seine Präferenzen betrachtet und welche dieser, nachträglich, in dem Einkaufskorb („Mein Korb”) hinzugeben kann.
Listen können:
﹣ Öffentliche sein: jeder Kunde /Käufer / Anwender kann die Liste der Käufer / Anwender sehen, falls dieser sie auf den Sozialnetzen (Facebook, Twitter und Google+) verteilt hat oder wenn dieser das öffentliche Profil des Käufers / Anwenders aus dem Site abruft. Die Listen sind öffentlich und der Käufer / Anwender hat die Möglichkeit sie jederzeit, direkt aus seinem Konto, dem Abschnitt Favoriten zu privaten umwandeln.
﹣ Private sein: diese können nur von dem Inhaber des Kontos gesehen werden. Der Käufer / Anwender hat jederzeit die Möglichkeit sie direkt aus seinem Konto oder aus dem Abschnitt Favoriten zu öffentlichen umwandeln.

Site – das Gebiet www.abceurodent.ro und seine Untergebiete.
Bestellung – ein elektronisches Dokument welches als Kommunikationsform zwischen dem Verkäufer und Käufer auftritt, durch welches der Käufer dem Verkäufer durch die Site die Absicht mitteilt Güter und Dienste von der Site zu kaufen.
Dienste – jeder Dienst, einschließlich die in der Bestellung erwähnten Dokumente und Dienste, welche von dem Verkäufer dem Käufer als Folge des abgeschlossenen Vertrags geliefert werden sollen.
Kampagne – die Handlung zu Handelszwecken eine endliche Anzahl von Diensten mit einem begrenzten und vorbestimmten Bestand, für eine begrenzte von dem Verkäufer bestimmte Zeitspanne auszustellen.
Vertrag – stellt den zwischen dem Verkäufer und Käufer, ohne die gleichzeiteigen physische Anwesenheit des Verkäufers und des Käufers abgeschlossenen Vertrag dar.

Inhalt
• Alle Informationen von der Site welche besucht, gesehen oder anderswie durch die Anwendung einer elektronischen Einrichtung angesprochen werden können;
• der Inhalt jedes den Käufern von dem Verkäufer durch elektronische Mittel und /oder jedes andere vorhandene Kommunikationsmittel gesandte E-Mail;
• jede durch jedes Mittel von einem Angestellten / Mitarbeiter des Verkäufers dem Käufer mitgeteilte Information, gemäß den von diesem mitgeteilten oder nicht mitgeteilten Kontaktierungsinformationen;
• die über die von dem Verkäufer während einer bestimmten Zeitspanne an die angewandten Dienste und / oder Tarife gebundene Informationen;
• die während einer bestimmten Zeitspanne angewandten Dienste und / oder Tarife gebundene Informationen über die ein Dritter mit dem der Verkäufer einen Partnerschaftsvertrag abgeschlossen hat;
• Angaben über einen Verkäufer oder über seine anderen geheimen Angaben.

Frage – die Ansprechformel anderer Anwender / Kunden / Käufer mit dem Zweck Angaben über die Produkte und Dienste auf dieser Seite zu erhalten.
Antwort – die schriftliche an den Anwender / Kunden / Käufer gerichtete Information, der eine Frage auf der Site auf der Seite eines bestimmten Produktes gestellt hat Die Antwort stellt eine dem Anwender / Kunden / Käufer seitens eines anderen Anwenders / Kunden / Käufers im Rahmen einer Diskussion gebotene Information.
Dokument – die vorliegenden Begriffe und Bedingungen.
Newsletter – das periodische ausschließlich elektronische (E-Mail, SMS) Informationsmittel über die vom Verkäufer während einer bestimmten Zeitspanne über die Dienste und/oder Werbeaktionen geführten Werbungen ohne jede Verpflichtung seitens des Verkäufers mit Bezug auf die darin enthaltenen Informationen.
Geschäft – Einkassieren oder Rückerstattung einer aus dem Verkauf eines Dienstes seitens ABC EURODENT für den Käufer entstandenen Summen, durch die Anwendung der Dienste des von dem Verkäufer zugestimmten Kartenbearbeiters, unabhängig von der Lieferungsart.
Beschreibungen – sämtliche Beschreibungen der Dienste so wie diese in ihrer Beschreibung erscheinen.

2. VERTRAGSUNTERLAGEN
2.1. Durch die Registrierung einer Bestellung auf der Site, stimmt der Käufer der Kommunikationsform (telefonisch oder durch E-Mail) mit welcher der Verkäufer seine Geschäfte führt zu.
2.2. Die vom Käufer, nach der Vergabe der Bestellung erhaltene Benachrichtigungen hat die Rolle einer Informierung und bedeutet nicht die Annahme der Bestellung. Die Benachrichtigung erfolgt elektronisch (E-Mail) oder telefonisch.
2.3. Für begründete Gründe behält sich der Verkäufer das Recht die Menge der Dienste aus der Bestellung zu ändern. Wenn er die Menge der Dienste aus der Bestellung ändert, benachrichtigt er den Käufer an die dem Verkäufer bei der Übermittlung der Bestellung mitgeteilten E-Mail Anschrift oder Telefonnummer und erstattet die Summe der nicht durchgeführten Dienste zurück.
2.4. Der Vertrag zwischen den Verkäufer und Käufer wird in dem Augenblick als abgeschlossen betrachtet wenn der Käufer, durch elektronische Post und/oder SMS der Benachrichtigung des Absendens der Bestellung von dem Verkäufer erhält.

WICHTIG!

SÄMTLICHE AUF ABCEURODENT.RO/shop GEFUNDENEN ÄRZTLICHEN DIENSTE UNTERLIEGEN DEM BESCHLUSS DES BEHANDELNDEN ARZTES. DER KÄUFER KANN DEM ARZT DIE DURCHFÜHRUNG EINER ARBEIT WELCHE SEINEM GESUNDHEITSZUSTAND WIDERSPRICHT NICHT AUFDRÄNGEN, DER BEHANDELNDE ARZT IST DER EINZIGE DEM DIE ENTSCHEIDUNG OBLIEGT, WANN, WIE UND WELCHER ÄRZTLICHE EINGRIFF DURCHGEFÜHRT WIRD. WENN DER BEHANDELNDE ARZT BESCHLIESST, DASS DER EINGRIFF IN DEN KLINIKEN VON ABC EURODENT NICHT DURCHGEFÜHRT WERDEN KANN, DANN WIRD DAS BEZAHLTE GELD OHNE JEDE KOSTEN ODER ANSPRÜCHE SEITENS ABC EURODENT RÜCKERSTATTET.
DER ANKAUF VON ÄRZTLICHEN AUF DER SITE DER SHOP.ABCEURODENT.RO ENTHALTENEN DIENSTEN STELLT EINE ANZAHLUNG DIESER ÄRZTLICHEN BEANSPRUCHTEN DIENSTE UND KEINESFALLS DEN ABKAUF EINES ERZEUGNISSES DAR.

3. DIE ONLINE VERKAUFSPOLITIK
3.1. Der Zutritt zwecks Verbuchen einer Bestellung ist jedem Kunde / Käufer erlaubt. Für begründete Gründe behält sich ABC EURODENT das Recht vor den Zugang des Kunden / Käufers zwecks Verbuchen einer Bestellung und/oder zu einigen angenommenen Zahlungsarten zu beschränken, falls betrachtet wird, dass wegen des Benehmens und der Tätigkeit des Kunden / Käufers auf der Site, dessen Taten für ABC EURODENT auf irgend einer Weise nachteilig wären. In jedem dieser Fälle kann der Kunde / Käufer sich an ABC EURODENT wenden, um über die Gründe der Einführung der oben genannten Maßnahmen benachrichtigt zu werden.
3.2. Die Kommunikation mit dem Verkäufer kann durch direktes Ansprechen oder durch die in dem Abschnitt “Kontakt” auf der Site erwähnten Anschriften. Der Verkäufer ist berechtigt die erhaltenen Inforationen zu verwalten, ohne dafür Begründungen bringen zu müssen.
3.3. Im Falle eines ungewöhnlich großen Verkehrsvolumens auf einem Internet-Netz, ist ABC EURODENT berechtigt den Kunden / Käufer die Einführung von Hand der Bestätigungscoden Typ captcha zu beantragen, um die Informationen auf der Site zu schützen.
3.4. ABC EURODENT kann auf der Site Informationen über ihre Dienste und/oder Promotionen veröffentlichen.
3.5. Die Tarife für die auf der Site angebotenen Dienste sind in Lei (RON) und in EURO für die Zahlungen aus dem Ausland ausgedrückt. Die Erstattung der Dienste in Euro erfolgt in Lei zu dem Wechselkurs der NBR am Tag der Durchführung der Zahlung. Die Tarife sind endgültig. ABC EURODENT ist gesetzmäßig kein MwSt-Zahler und deshalb beinhalten die Tarife keine MwSt.
3.6. Im Falle der Online Zahlungen ist / kann der Verkäufer nicht für keine zusätzlich vom Käufer entstandenen Kosten haften, einschließlich, jedoch nicht ausschließlich, den Wechselprovisionen der ausstellenden Bank der Karte, falls die Währung der Karte von RON sich unterscheidet. Die Haftung dazu trägt nur der Käufer.
3.7. Sämtliche für die Beschreibung der auf der Site enthaltenen Dienste (statische / dynamische Bilder / Multimedia Vorstellungen / usw.) stellen keine vertragliche Verpflichtung des Verkäufers dar, sie spielen ausschließlich die Rolle von Vorstellungen.

4. ABTRETUNG UND SUBUNTERNEHMER
Der Verkäufer kann einem Dritten Dienste (Radiologie zum Beispiel) abtreten / oder zuliefern welche für die Erfüllung der Bestellung notwendig sind, während der Käufer informiert werden muss, wobei dessen Zustimmung sich erübrigt. Der Verkäufer haftet jederzeit für sämtliche Vertragsverpflichtungen.

5. RECHT AUF INTELLEKTUELLES UND INDUSTRIELLES EIGENTUM
5.1. Der Inhalt, so wie in dem Vorwort definiert, schließt ein jedoch beschränkt sich nicht nur auf Logos, abstrakte Darstellungen, Handelssymbole, statische Bilder, dynamische Bilder, Text und/oder Multimedia Inhalte welche auf der Site vorgestellt werden, sind ausschließliches Eigentum von ABC EURODENT, welche sich sämtliche in diesem Sinne direkt oder indirekt (durch Anwender- und/oder Veröffentlichungslizenzen) zukommenden Rechte vorbehält.
5.2. Dem Kunde / Käufer ist das Kopieren, Verteilen, Veröffentlichen, Übergabe an Dritte, Änderung und/oder Veränderung auf einer anderen Weise, Anwendung, Anbinden an, Aussetzen, Einfügen jedes Inhaltes in keinem anderen Kontext als dem anfänglich von ABC EURODENT gedachten, die Entfernung der Symbole des Verfasserrechtes von ABC EURODENT über den Inhalt, sowie die Teilnahme durch Übertragung, Verkauf, Verteilung von Materialen aufgestellt durch die Wiedergabe, Änderung oder Aushängen des Inhalts, außer mit der ausdrücklichen Erlaubnis von ABC EURODENT nicht erlaubt.
5.3. Jeder Inhalt zu dem der Kunde / Käufer Zugriff hat / oder erhält, unabhängig von dem Mittel dazu, befindet sich unter dem Schutz des Dokumentes, wenn der Inhalt nicht von einer spezifischen und gültigen Anwendungszusage abgeschlossen zwischen ABC EURODENT und diesem und ohne jede miteinbezogene oder ausdrücklich formulierten Garantie seitens ABC EURODENT betreffend jenes Inhaltes begleitet ist.
5.4. Der Kunde / Käufer kann den Inhalt nur zu persönlichen oder Nicht-Handelszwecken kopieren, übertragen und/oder anwenden, nur falls diese nicht den Bestimmungen des Dokumentes widersprechen.
5.5. Falls ABC EURODENT dem Kunden / Käufer das Recht einen bestimmten Inhalt unter der in einem gesonderten Anwendungsabkommen beschriebenen Form anzuwenden erteilt, an dem der Kunde / Käufer durch dieses Abkommen Zugang hat oder bekommt, erstreckt sich dieses Recht nur auf jenem Inhalt oder jenen Inhalte welche in dem Abkommen definiert sind, nur während des Bestehens desselben oder jener Inhalte auf der Site oder für die in dem Abkommen bestimmten Zeitspanne, gemäß der beschriebenen Bedingungen, falls es diese gibt und diese keine vertragliche Verpflichtung seitens ABC EURODENT für jenen Kunde/Käufer oder einen anderen Dritten welcher Zugang zu dem übertragenen Inhalt unabhängig des Mittels dazu hat oder erhält, und welcher auf irgend einer Weise als Folge dieses Inhaltes, während oder nach dem Auslaufen des Anwendungsabkommens benachteiligt wird.
5.6. Kein dem Kunden oder Käufer unabhängig der Kommunikationsmittel (elektronisch, telefonisch, usw.) übermitteltes oder von diesem durch Zugang, Besuch und/oder Sehen erhaltener Inhalt, stellt eine vertragliche Verpflichtung hingegen denjenigen Inhalt, falls es diesen gibt, seitens ABC EURODENT und/oder dem Angestellten / Vertreter von ABC EURODENT welcher die Übertragung des Inhaltes vermittelt hat dar.
5.7. Die Anwendung des Inhalts zu sämtlichen anderen Zwecken als die ausdrücklich durch das vorliegende Dokument oder in dem Anwendungsabkommen, falls es dieses gibt. zugelassenen, ist verboten.

6. BESTELLUNG
6.1. Der Kunde/Käufer kann, durch Hinzufügen der gewünschten Dienste in dem Einkaufskorb, Bestellungen durch die Site eingeben, während die Bestellung durch die Zahlung in einer der ausdrücklich angezeigten Arten beendet wird. Einmal in den Einkaufskorb hinzugefügt, ist ein Dienst für Ankäufe geeignet, wenn es dafür einen verfügbaren Bestand gibt. Das Hinzufügen eines Dienstes in dem Einkaufskorb, ohne die Finalisierung der Bestellung, bedeutet nicht die Eintragung einer Bestellung und somit auch nicht die automatische Reservierung des Dienstes.
6.2. Durch die Finalisierung der Bestellung, stimmt der Käufer ein, dass alle von diesen erteilten für den Einkaufsprozess notwendigen Angaben, richtig, vollständig und wahr zum Datum des Einreichens der Bestellung sind.
6.3. Durch die Finalisierung der Bestellung stimmt der Käufer zu, dass der Verkäufer ihn durch jedes verfügliche / von dem Verkäufer zugestimmte Mittel, in jeder Situation in der das Kontaktieren des Käufers notwendig ist kontaktieren kann.
6.4. Der Verkäufer kann die von dem Käufer überwiesene Bestellung nach einer vorher vom Käufer übersandte Benachrichtigung annullieren, ohne jede nachträgliche Pflicht eines der Teile hingegen dem anderen, oder ohne, dass einer der Teile von dem anderen Vertragsstrafe verlangt, in einem der folgenden Fälle:
6.4.1. Absage der Annahme durch die ausstellende Bank der Karte des Käufers, im Falle der Zahlung online;
6.4.2. nicht Bestätigung des Geschäftes von dem von ABC EURODENT zugestimmten Kartenbearbeiter, im Falle der Zahlung online;
6.4.3. die vom Kunden / Käufer auf der Site angegebenen Daten sind unvollständig und/oder nicht richtig;
6.5. der Käufer ist berechtigt binnen 14 Kalendertagen, sich von dem Vertrag zurück zu ziehen, bzw. auf ein Dienst zu verzichten, ohne einen Grund anzugeben und ohne andere Kosten als die Lieferungskosten zu tragen.
Somit, gemäß der Dringlichkeitsverordnung Nr. 34/2014, erlischt die mögliche Verzichtfrist auf einen Dienst binnen 14 Tagen:
﹣ ab dem Tag an dem der Käufer tatsächlich den letzten Dienst erhält – für den Fall in dem der Käufer durch eine einzige Bestellung mehrfache Dienste bestellt hat, die separat geliefert werden.
6.6. Falls der Käufer beschließt sich aus dem Vertrag zurück zu ziehen, kann dieser online das Formular, das sich an der Anschrift http://shop.abceurodent.ro/ro/contact-us befindet ausfüllen.
6.5. Falls der Kunde/Käufer das Zurückziehen aus dem Vertrag innerhalb der gesetzlichen Zurückziehungsfrist aus dem Vertag beantragt, muss dieser auch die eventuellen Geschenke welche zusammen mit dem Produkt geliefert wurden zurück senden. Falls die Bestellung bezahlt ist, erstattet der Verkäufer die Summe binnen spätestens 14 (vierzehn) Tagen ab dem Datum der Benachrichtigung an den Verkäufer des Zurückzugentschlusses durch den Käufer aus dem Vertrag zurück:
6.5.1. für die online mit einer Karte bezahlten Bestellungen ->durch Rückerstattung in das Konto aus dem die Zahlung stattfand;
6.5.2. für die durch Konsumentenkredit bezahlten Bestellungen -> Aufheben / Widerberechnung des Ratenvertrags;
6.5.3 für die durch Banküberweisung bezahlten Bestellungen wird die Summe durch Banküberweisung zurück in das Konto aus dem die Zahlung stattfand zurück zu erstatten.
6.6. Falls ein von dem Käufer bestellter Dienst, von dem Verkäufer nicht geliefert werden kann, wird dieser den Kunden – Käufer darüber benachrichtigen und wird auf das Konto des Käufers den Gegenwert des Dienstes innerhalb 7 (sieben) Tagen seit dem Datum an welchem der Käufer über diese Tatsache erfuhr oder seit dem Datum an welchem der Käufer ausdrücklich die Absicht den Vertrag zu kündigen ausdrückte zurück erstatten.
WICHTIG
6.7. Die von ABC EURODENT geförderten Angebote sind nicht kumulativ und/oder ersetzen kein anderes personalisiertes Angebt oder ein Angebot mit anderen ehemaligen, gegenwärtigen oder zukünftigen Reduzierungen, Promotionen, Abonnements.


7. DIENSTE FÜR WELCHE DAS RÜCKTRITTSRECHT NICHT GEWÄHRLEISTET WIRD
7.1. Es sind von dem Rücktrittsrecht aus dem Vertrag die folgenden ausgenommen:
7.1.2. die Dienstleistungsverträge, nach der gesamten Erfüllung der Dienste, wenn die Durchführung mit der vorherigen ausdrücklichen Zustimmung des Käufers begann und dieser nachher bestätigte, dass er die Tatsache zur Kenntnis genommen hat, dass er Recht auf Rücktritt nach der vollständigen Durchführung von dem Verkäufer des Vertrags verlieret;
7.1.3. die Leistung von Diensten deren Preis von den Schwankungen auf dem Finanzmarkt abhängt die der Verkäufer nicht kontrollieren kann und welche nicht während der Rücktrittszeit erfolgen können;
7.1.4. die Lieferung von nach den Spezifikationen des Käufers geschaffene oder klar personalisierten Dienste;
7.1.5. die Lieferung von Diensten welche nach der Lieferung gemäß ihrer Art untrennbar mit anderen Elementen vermischt sind;

8. VERTRAULICHKEIT
8.1. ABC EURODENT wird alle Informationen jeder Art welche Sie Ihr mitteilen vertraulich behandeln. Die Enthüllung der gelieferten Informationen erfolgt nur unter den in diesem Dokument erwähnten Bedingungen.
8.2. Keine öffentliche Aussage, Promovieren, Pressemitteilung oder jede andere Enthüllungsart an Dritte erfolgt von dem Käufer / Kunden betreffend der Bestellung / des Vertrags nicht ohne die vorherige schriftliche Zustimmung des Verkäufers.
8.3. Durch die Übermittlung von Informationen oder Materialien durch diese Site, erteilen Sie dem Verkäufer uneingeschränkten und nicht widerrufbaren Zugriff zu diesen, das Recht diese Materialien und Informationen anzuwenden, zu vervielfältigen, auszustellen, ändern, übermitteln und verteilen. Zugleich stimmen Sie überein, dass der Verkäufer frei, zu eigenem Interesse, diese Informationen, Ideen, Konzepte, Know-How oder Techniken welche Sie uns durch die Site übermittelt haben anwenden kann. ABC EURODENT stellt keinen Grund zu Pflichten hingegen der Vertraulichkeit der Informationen auf, wenn die herkömmlichen Gesetze andere Spezifikationen in diesem Sinne nicht vorsehen.

9. WERBUNG
9.1. Die Newsletter von ABC EURODENT werden durch die spezialisierten und von ABC EURODENT akzeptierten Partner oder direkt von den Servern von ABC EURODENT übertragen. Somit wird die Vertraulichkeit und Sicherheit der Informationen gewährt.
9.2. In dem Augenblick in dem der Kunde sich ein Konto auf der Site anlegt, hat er die Möglichkeit seine Zustimmung für das Erhalten der Newsletter auszudrücken.
Der Kunde kann jederzeit die Möglichkeit betreffend die an dem Verkäufer ausgedrückte Zustimmung zu ändern, und zwar:
9.2.1. durch die Kontaktaufnahme der ABC EURODENT zu diesem Zweck.
9.2.2. durch die Änderung der Einstellungen aus dem Kundenkonto in Abschnitt “Meine Abonnements”.
9.2.3. durch die Ansprache der Verbindung für die Auflösung des Abonnements welche in den Handelsnachrichten vom Verkäufer erscheinen.
9.3. Die Absage des Erhaltens der Newsletter bedeutet nicht auch das Aufgeben der Zustimmung für das vorliegende Dokument.

10. RECHENSTELLUNG - ZAHLUNG
10.1. Die auf der Site www.abceurodent.ro und ihrer Untergebiete ausgestellten Preise der Dienste sind ohne MWST, gemäß der herkömmlichen Gesetze.
10.2. Der Preis, die Zahlungsart und Zahlungsfrist sind in jeder Bestellung eingetragen. Der Verkäufer stellt dem Käufer eine Rechnung für die gelieferten Dienste aus, die Pflicht des Käufers ist alle notwendigen Angaben für die Ausstellung der Rechnung gemäß den herkömmlichen Gesetzen mitzuteilen.
10.3. Der Verkäufer übermittelt dem Käufer die Rechnung für die von ABC EURODENT gelieferten Dienste nur in elektronischer Form, durch Aufladen der Rechnung in das Konto des Käufers oder durch elektronische Post, an der vom Käufer in seinem Koto erwähnten E-Mail Anschrift.
10.4. Für eine richtige Übermittlung der Rechnung für die Bestellung, ist der Käufer verpflichtet so oft es notwendig ist die Angaben aus seinem Konto und die Angaben und Dokumente jeder Bestellung, welche in dem Konto existieren zu aktualisieren und aufzurufen.
10.5. Durch diese Kommunikationsart wird der Käufer durch die Abfrage seines Konto eine Evidenz der von ABC EURODENT ausgestellten Rechnungen halten, welche er jederzeit und in jeder gewünschten Art lagern und archivieren kann.
10.6. Durch das Senden der Rechnung drückt der Käufer seine Zustimmung aus die Rechnungen in elektronischer Form zu erhalten, durch ihre Zugabe seitens ABC EURODENT in seinem Konto oder durch elektronische Post, an die in seinem Konto eingetragenen E-Mail Anschrift.
10.7. Falls diese Informationen länger als 48 (achtundvierzig) Stunden im Konto nicht ansprechbar sind, bitten wir um Benachrichtigung an die E-Mail Anschrift: sesizari@abceurodent.ro.
10.8. Die Daten der Zahlungskarte des Kunden / Anwender / Käufers sind für ABC EURODENT nicht ansprechbar und sie werden von ABC EURODENT oder dem in der Site integrierten Zahlungsbearbeiter nicht aufbewahrt, sondern nur von der Institution welche das Geschäft autorisiert oder von einer anderen Entität welche autorisiert ist Dienste zur Aufbewahrung von Identifizierungsangaben der Karte zu leisten , über derer Identität der Kunde / Anwender / Käufer vor der Einführung der Daten informiert wird.
Die mit der Aufbewahrung von Kartenangaben autorisierte Entität ist Libra Pay. Für weitere Einzelheiten besuchen Sie www.librapay.ro unnhttp://www.librapay.ro/termeni-si-conditii/ .
10.9. In bestimmten Fällen wird, zur Gewähr der Sicherheit der Geschäfte bei der Registrierung der Bestellung dem Käufer verlangt die Zahlung durch die erneute Einführung des Passwortes zum Konto oder durch die Anwendung der Fingerabdrücke, des Gesichtsscannings oder Erkennen der Regenbogenhaut bei den Mobilterminalen welche über diese Möglichkeiten verfügen zu autorisieren.
10.10. Für Sicherheitsgründe des Geschäfts wird dem Kunden / Anwender / Käufer geraten an der Site nicht eingeloggt zu bleiben und die Option der automatischen Anmeldung auf den Mobilvorrichtungen nicht auszuwählen. Die Enthüllung des Passwortes zum Einloggen ins Konto ist nicht erlaubt und es wird empfohlen ein sehr sicheres Passwort zu verwenden (z.B. es soll mindestens acht Charaktere enthalten, Große und kleine Buchstaben, Ziffern und spezielle Charaktere).


11. ERFÜLLUNG DER DIENSTE
11.1. Der Verkäufer leistet die Dienste nur in den Kliniken ABC EURODENT innerhalb 60 Tagen spätestens ab dem Ankauf der Dienste. Wenn der Käufer die Rückerstattung des Geldes gemäß Punkt 6.5 nicht beantragt, dann hängt die einzige Möglichkeit der Rückerstattung des Geldes nach der Frist von 14 Kalendertagen streng von der Unmöglichkeit der Durchführung der Behandlung wegen des Gesundheitszustandes des Patienten ab.

12. HAFTUNG
12.1. Durch die Schaffung und Anwendung des Kontos, übernimmt der Kunde / Anwender / Käufer die Haftung für die Bewahrung der Vertraulichkeit der Daten aus dem Konto (User und Passwort) und für die Verwaltung des Zugangs zum Konto, und, in dem von den herkömmlichen Gesetzen erlaubten Maße haftet dieser für die durch das Konto stattgefundenen Tätigkeit.
12.2. Durch die Schaffung des Kontos und/oder der Anwendung des Inhalts und/oder die Beauftragung der Bestellungen akzeptiert der Kunde / Anwender / Käufer ausdrücklich und zweifellos die Begriffe und Bedingungen der Site in der letzten aktualisierten Version welche sich innerhalb der Site befinden, die Existenz zum Datum der Schaffung des Kontos und/oder der Anwendung des Inhalts und/oder am Datum der Beauftragung der Bestimmung.
12.3. Nach der Schaffung des Kontos stellt die Anwendung des Inhalts die Akzeptierung der Änderungen der Begriffe und Bedingungen der Site und/oder der aktualisierten Versionen der Begriffe und Bedingungen der Site dar.
12.4. Die Begriffe und Bedingungen der Site können jederzeit von ABC EURODENT geändert werden, diese haften vor den Kunden / Anwender / Käufer ab dem Datum der Ausstellung auf der Site. Die Annahme der Begriffe und Bedingungen der Site wird durch die Markierung der entsprechenden Checkbox in der Site und/oder durch die Sendung der Bestellung und/oder durch die Ausführung einer online Zahlung.

13. EINTRAGEN VON REVIEWS, KOMMENTARE, FRAGEN UND ANTWORTEN
13.1. Die Kunden / Anwender / Käufer können in den Abschnitten “Fragen und Antworten der Kunden” und “Reviews”. Kommentare, Fragen und Antworten eintragen. Die eingetragenen Informationen können sowohl positiv, als auch negativ betreffend die Charakteristiken eines Dienstes sein.
13.2. Wenn ein bestimmter Kommentar / Frage / Antwort auf der Site aufgeladen wird, bieten die Kunden / Anwender / Käufer dem Verkäufer eine auf dem Gebiet nicht ausschließliche, dauernde, unwiderruflich unbegrenzte Lizenz und erteilt dem Verkäufer das Recht diesen Inhalt anzuwenden, widergeben, ändern, anpassen, veröffentlichen, übersetzen, verteilen und auszustellen.
13.3. Jeder Anwender / Kunde /Käufer verpflichtet sich in dem Augenblick der Eintragung eines Kommentars / Frage / Antwort in den erwähnten Abschnitten, folgende Regeln einzuhalten:
﹣ Bezüge nur auf die Charakteristiken eines Dienstes zu machen, die Informationen über Aspekte welche sich ändern können (Preis oder promotionelle Angebote) oder Informationen über die Art und Weise der Durchführung der Bestellung zu vermeiden;
﹣ die rumänische Sprache ausschließlich anzuwenden. Es sind Begriffe oder Ausdrücke, welche obwohl sie nicht rumänisch sind, in allen Medien angewandt werden;
﹣ eine angepasste Sprache, ohne Beleidigungen, ohne Begriffe welche verletzen oder einen Anwender / Kunde /Käufer schaden könnten;
- die richtige Eingliederung des auf der Site eingeführten Inhalts zu gewähren, und zwar: jede Frage gehört in dem Abschnitt “Fragen und Antworten der Kunden”;
﹣ sicherzustellen, dass die eingetragenen Informationen realistisch, richtig, nicht täuschend und gesetzmäßig sind, und somit nicht nur die Rechte anderer Teile einhalten, sondern auch die Verfasserrechte, Handelsmarken, Lizenzrechte oder andere Eigentumsrechte, Werbungs- oder Intimitätsrechte;
﹣ diese Möglichkeit nur um zu kommunizieren oder zusätzliche Einzelheiten betreffend eines bestimmten Dienstes auf der Site zu erhalten ohne sich auf andere Firmen zu beziehen, welche den Verkauf und den Ankauf von Produkten oder Diensten fördern;
﹣ auf keiner Art und keinem Maße persönliche Daten (Kontaktdetails, Angaben über die Liefer- oder Wohnanschrift, Telefonnummer, E-Mail-Anschriften, Namen und/oder Vornamen usw.) oder irgend eine andere Angabe welche zur Enthüllung dieser persönlichen Angaben führen kann zu liefern oder zu beantragen;
﹣ keine Angaben und/oder Einzelheiten über URLs (Verbindungen) aus anderen Handelssites welche dieselbe Handelstätigkeit wie der Verkäufer entfalten hochzuladen;
﹣ die vom Verkäufer zur Verfügung gestellten Dienste nicht zu hintergehen oder Kommentare / Fragen / Antworten welche Werbungsmaterialien enthalten aufzuladen;
﹣ Kommentare / Fragen / Antworten nicht als Kommunikationsmittel mit dem Verkäufer anzuwenden; in diesem Sinne sollen die auf der Site existierenden Kontaktangaben des Verkäufers angewandt werden.
13.4. Wenn ein Anwender / Kunde / Käufer aus einer streng subjektiven Ansicht der Meinung ist, ein Review / Kommentar / Frage oder Antwort besitzt einen unangemessenen Inhalt wird der Verkäufer diesen Inhalt aufmerksam untersuchen um festzustellen, ob die Begriffe und Bedingungen der Site verletzt wurden.
Für Beanstandungen oder Beschwerden hingegen dem gekauften Dienst, steht den Käufern das Beanstandungsformular auf der Site zur Verfügung: sesizare@abceurodent.ro/reclamatii-sesizari. Die Lösungsfrist der Beanstandungen oder Beschwerden beträgt 30 Kalendertage ab dem Erhalt.

14. BEARBEITUNG DER ANGABEN MIT PERSÖNLICHEM CHARAKTER
14.1. ABC EURODENT ist unter der Nummer 26127 in dem Evidenzregister der Bearbeiter von Angaben mit persönlichem Charakter eingetragen.
14.2. Gemäß der Bestimmungen des Gesetzes Nr. 677/2001 für den Schutz der Personen betreffend das Bearbeiten von Angaben mit persönlichem Charakter und dem freien Verkehr dieser Angaben, mit Änderungen und Ergänzungen, ist ABC EURODENT verpflichtet die persönlichen Angaben in Sicherheitsbedingungen und für die vorgesehenen Zwecke zu verwalten.
14.3. Der Zweck der Sammlung der Angaben ist:
- Benachrichtigung der Kunden / Käufer betreffend der Situation ihrer Konten einschließlich Bestätigung, Senden und Rechenstellung der Bestellungen, Lösung der Annullierungen oder der Problemen jeder Art betreffend die Bestellung, die angekauften Dienste,
- Senden von Newsletter und/oder Alarmen durch elektronische Post (E-Mail, SMS)
- Marktumfrage, Verfolgung und Überwachung des Vertriebs und Benehmens der Kunden / Käufer.
14.4. Durch die Ausfüllung der Angaben in dem Formular zur Errichtung des Kontos und / oder der Bestellung erklärt und akzeptiert der Käufer bedingungslos, dass seine persönlichen Angaben in der Datenbasis der ABC EURODENT, eingetragen unter der Nummer 26127 in dem Evidenzregister der Bearbeiter von Angaben mit persönlichem Charakter eingeschlossen werden sollen und drückt seine ausdrückliche und eindeutige Zustimmung aus, dass alle diese persönlichen Angaben zu dem vorher unter Punkt 16.3 vorgesehen Zweck gelagert, angewandt und bearbeitet werden können.
14.5. Durch das Durchlesen des Dokumentes haben Sie die Tatsache zu Kenntnis genommen, dass Ihre gesetzmäßigen Rechte, und zwar das Recht auf Information, zum Zugang zu Angaben, das Recht zum Eingriff, zum Widerstand, das Recht nicht einem individuellen Beschluss unterworfen zu werden, das Recht sich dem Gericht im Falle des Verletzens der von Gesetz 677/2001 für den Schutz der Personen betreffend das Bearbeiten von Angaben mit persönlichem Charakter und dem freien Verkehr dieser Angaben vorgesehenen Rechte zu wenden.
14.6. Durch ein schriftliches Gesuch, versehen mit Datum, Unterschrift und an die Anschrift: 1 Mai 35, bloc C13, scara B, apt 54, 6. Bezirk Bukarest gesandtes, können Sie unentgeltlich, für einen Gesuch pro Jahr die Tatsache bestätigt bekommen, dass die persönlichen Angaben bearbeitet wurden oder nicht..
14.7. Durch ein schriftliches Gesuch, versehen mit Datum, Unterschrift und an die Anschrift: 1 Mai 35, bloc C13, scara B, apt 54, 6. Bezirk Bukarest gesandtes, können Sie das Eingriffsrecht über die Angaben ausüben, und zwar, je nach dem Fall:
14.7.1. Berichtigung, Aktualisierung, Blockieren oder Löschen der Angaben deren Bearbeitung dem Gesetz 677/2001 für den Schutz der Personen betreffend das Bearbeiten von Angaben mit persönlichem Charakter und dem freien Verkehr dieser Angaben nicht entspricht, besonders der unvollständigen oder ungenauen Angaben;
14.7.2. Umwandeln in anonymen Angaben der Angaben die dem Gesetz 677/2001 für den Schutz der Personen betreffend das Bearbeiten von Angaben mit persönlichem Charakter und dem freien Verkehr dieser Angaben nicht entsprechen;

14.7.3. Benachrichtigen Dritte denen die Angaben enthüllt wurden, wenn diese Benachrichtigung sich nicht als unmöglich erweist oder eine disproportionale Bemühung im Vergleich zu dem Interesse welches verletzt werden konnte darstellt.
14.8. Zugleich kann ABC EURODENT die Angaben mit persönlichem Charakter des Käufers anderen Firmen mit denen sie sich in Partnerschaftsbeziehungen sich befindet liefern, jedoch nur nach einer Vertraulichkeitsverpflichtung seitens dieser und nur zu den unter Punkt 16.3 erwähnten Zwecken, durch welche gewährleistet wird, dass diese Angaben sicher aufbewahrt werden und dass die Lieferung der persönlichen Angaben gemäß der herkömmlichen Gesetze erfolgt, und zwar wie folgt: durch Schnellpost, den Lieferanten von Marketingdiensten, von Zahlungs- / Bankdiensten, Telemarketing oder andere Dienste, geliefert von Firmen mit denen wir gemeinsame Angebotsprogramme auf dem Markt unserer Güter und Dienste entwickeln können, den Versicherer.
14.9. Persönliche Angaben der Käufer können auch an die Staatsanwaltschaft, Polizei, Gerichten und anderer zuständigen Staatsbehörden, auf Grund und innerhalb der gesetzlichen Bestimmungen und als Folge von ausdrücklich formulierten Gesuchen übermittelt werden.

15. HÖHERE GEWALT
15.1. Keine der Teile haftet für die Nichtdurchführung seiner vertraglichen Verpflichtungen, wenn solch eine Versäumnis fristgemäß und/oder entsprechend, gesamt oder teilweise einem Ereignis höherer Gewalt zu verdanken ist. Die höhere Gewalt ist das unvorhersehbare, unvermeidbare, außer der Kontrolle der Teile sich befindende Ereignis.
15.2. Wenn binnen 15 (fünfzehn) Tagen ab dem Stattfinden, das Ereignis nicht aufhört, hat jeder Teil das Recht dem anderen Teil die Auflösung bei vollem Recht des Vertrags zu beantragen, ohne dass einer der Teile Vertragsstrafe beantragen kann.

16. ANWENDBARES GESETZ – ZUSTÄNDIGES GERICHT
Die vorliegenden Begriffe und Bedingungen, die Beziehung zwischen dem behandelnden Arzt – Kunden / Käufer / Patienten und die Beziehung zwischen SC ABC EURODENT SRL und Patient / Käufer / Kunde unterliegen den rumänischen Gesetzen. Eventuale Auseinandersetzungen werden freundschaftlich gelöst und falls das unmöglich ist, entscheiden die rumänischen zuständigen Gerichten aus dem Munizipium Bukarest darüber.

1. DEFINIZIONI E ESPRESSIONI

ABC EURODENT – è la denominazione commerciale della S.C. A.B.C. EURODENT SRL, persona giuridica di nazionalità romena, con sede sociale a Bucarest, in Via 1 Mai, 35, settore 6, con il numero di registrazione al Registro del Commercio J40/3272/2007, codice unico di registrazione fiscale 21114105.


Venditore – ABC EURODENT.

Acquirente – persona fisica / persona giuridica o ogni altra entità giuridica che ha un conto sul Sito e fa un ordine.

Cliente – persona fisica / persona giuridica che ha o ottiene accesso al CONTENUTO, con ogni mezzo di comunicazione messo a disposizione da ABC EURODENT (elettronico, telefonico, ecc) o in base a un accordo di utilizzo esistente tra ABC EURODENT e questa e che richiede la creazione e l’utilizzo di un CONTO.


Utente – ogni persona fisica/giuridica registrata sul Sito, che, mediante l’ultimazione del processo di creazione del Conto, ha dato il suo consenso sulle clausole specifiche del sito della sezione Termini e Condizioni Generali.


Nickname – alias con il quale un certo Utente/Cliente/Acquirente può aggiungere Contenuto sul Sito. L’alias è associato alle informazioni del sito dell’Utente/Cliente/Acquirente sotto la denominazione “Nome Utente”.


Conto – sezione del Sito composta da un indirizzo di posta elettronica e una parola chiave che consente all’Acquirente la trasmissione di Ordini e che contiene informazioni sul Cliente/Acquirente e la storia dell’Acquirente sul Sito (Ordini, fatture fiscali, garanzie Beni, ecc.).


Preferiti – sezione del Conto che consente all’Acquirente / all’Utente di creare le Liste.


Lista – pagina web dei Preferiti in cui l’Acquirente/l’Utente può aggiungere Beni che ritiene preferiti e che, ulteriormente, può aggiungere nel cestino degli acquisti („mio cestino”).


Le liste possono essere:
﹣ Pubbliche: ogni Cliente/Acquirente/Utente può visualizzare la Lista dell’Acquirente/dell’Utente in caso di diffusione sulle piattaforme sociali (Facebook, Twitter e Google+) o di attivazione del profilo pubblico dell’Acquirente/dell’Utente del Sito. Le liste sono pubbliche e l’Acquirente/l’Utente ha la possibilità di selezionarle come private in qualsiasi momento, direttamente dal suo Conto, sezione Preferiti.
﹣ Private: queste possono essere visualizzate soltanto dal titolare del Conto. L’Acquirente/l’Utente ha la possibilità di selezionarle e di pubblicarle in qualsiasi momento, direttamente dal suo Conto, sezione Preferiti.

Sito – campo www.abceurodent.ro e i suoi sottocampi.


Ordine – un documento elettronico che interviene come forma di comunicazione tra il Venditore e l’Acquirente attraverso il quale l’Acquirente trasmette al Venditore, per il tramite del Sito, il suo intento di acquistare Beni e Servizi dal Sito.


Servizi – ogni servizio, inclusi i documenti e i servizi indicati nell’Ordine, che sarà fornito dal Venditore all’Acquirente a seguito del Contratto concluso.


Campagna – l’azione di esporre al fine commerciale, un numero ridotto di Servizi, avendo uno stock limitato e predefinito, per un periodo limitato di tempo fissato dal Venditore.


Contratto – rappresenta il contratto a distanza concluso tra il Venditore e l’Acquirente, senza la presenza fisica simultanea del Venditore e dell’Acquirente.

Contenuto
• tutte le informazioni del Sito possono esere visitate, visualizzate o attivate diversamente mediante l’utilizzo di un equipaggiamento elettronico;
• il contenuto di ogni e-mail inviato agli Acquirenti da parte del Venditore con mezzi elettronici e/o ogni altro mezzo di comunicazione disponibile;
• ogni informazione comunicata con ogni mezzo da parte di un dipendente/collaboratore del Venditore, all’Acquirente, in conformità alle informazioni di contatto, indicate o meno da questi;
• informazioni relative ai Servizi e/o alle tariffe utilizzate dal Venditore in un certo periodo;
• informazioni relative ai Servizi e/o alle tariffe utilizzate da un terzo con il quale il Venditore ha concluso contratti di partenariato, in un certo periodo;
• dati relativi al Venditore, o altri dati privilegiati di questi.

Domanda – formula con cui si rivolge ad altri Utenti/Clienti/Acquirenti al fine di ottenere informazioni sui prodotti o i servizi della relativa pagina.


Risposta – informazione scritta trasmessa all’Utente/al Cliente/all’Acquirente che ha fatto una Domanda sul Sito, sulla pagina di un certo prodotto. La risposta rappresenta una spiegazione offerta dall’Utente/dal Cliente/dall’Acquirente a un altro Utente/Cliente/Acquirente durante un colloquio.

Documento – i presenti Termini e Condizioni.


Newsletter – mezzo di informazione periodico, esclusivamente elettronico, ossia posta elettronica (e-mail, SMS) sui Servizi e/o le promozioni svolte dal Venditore in un certo periodo, senza alcun impegno da parte del Venditore con riferimento alle informazioni contenute da questo.


Transazione – incasso o rimborso di un importo risultato dalla vendita di un Servizio da parte di ABC EURODENT all’Acquirente, mediante l’utilizzo dei servizi della persona addetta alla processazione delle tessere gradita dal Venditore, qualunque sia la modalità di consegna.


Descrizioni – tutte le descrizioni dei Servizi così come sono precizzate nella loro descrizione.

2. DOCUMENTI CONTRATTUALI

2.1. Con la registrazione di un Ordine sul Sito, l’Acquirente è d’accordo con la forma di comunicazione (per telefono o e-mail) attraverso la quale il Venditore svolge le sue operazioni.
2.2. La notifica ricevuta dall’Acquirente, dopo l’effettuazione dell’Ordine, ha ruolo informativo e non rappresenta l’accettazione dell’Ordine. Tale notifica è elettronica (e-mail) o telefonica.
2.3. Per motivi giustificati, il Venditore si riserva il diritto di modificare la quantità dei Servizi dell’Ordine. Allorquando modifica la quantità dei Servizi dell’Ordine avverte l’Acquirente all’indirizzo di posta elettronica o al numero di telefono messi a disposizione del Venditore all’effettuazione dell’Ordine e rimborsa l’importo pagato relativo ai Servizi non offerti.
2.4. Il contrato è ritenuto concluso tra il Venditore e l’Acquirente nel momento della ricezione da parte dell’Acquirente dal Venditore, per posta elettronica e/o SMS, della notifica sulla spedizione dell’Ordine.

IMPORTANTE!

TUTTI I SERVIZI MEDICALI RITROVATI SU ABCEURODENT.RO/shop SONO SOTTOPOSTI ALLA DECISIONE DEL MEDICO CURANTE. L’ACQUIRENTE NON PUÒ IMPORRE AL MEDICO L’EFFETUAZIONE DI UNA MANODOPERA CHE CONTRAVIENE AL SUO STATO DI SALUTE, IL MEDICO CURANTE ESSENDO L’UNICO A DECIDERE QUANDO, COME E CHE TIPO DI MANODOPERA MEDICALE SI EFFETTUA. SE IL MEDICO CURANTE DECIDE CHE NON SI PUÒ EFFETTUARE LA MANODOPERA RICHIESTA NELLE CLINICHE ABC EURODENT ALLORA I SOLDI PAGATI SONO RIMBORSATI SENZA ALCUN COSTO O PRETESA DA PARTE DI ABC EURODENT.
L’ACQUISTO DI SERVIZI MEDICALI PROMOSSI SUL SITO SHOP.ABCEURODENT.RO RAPPRESENTA UN PAGAMENTO IN ANTICIPO DI TALI SERVIZI MEDICALI RICHIESTI, NON L’ACQUISTO DI UN PRODOTTO.

3. POLITICA DI VENDITA ONLINE

3.1. L’accesso al fine di effettuare un Ordine è consentito a qualsiasi Cliente/Acquirente. Per motivi giustificati ABC EURODENT si riserva il diritto di limitare l’accesso del Cliente/dell’Acquirente per effettuare un Ordine e/o a una delle modalità di pagamento accettate, qualora ritenga che in base alla condotta o all’attività del Cliente/dell’Acquirente sul Sito, le sue azioni potrebbero recare certi danni a ABC EURODENT. In qualsiasi di questi casi il Cliente/l’Acquirente si può rivolgere a ABC EURODENT, per essere informato sui motivi che hanno portato all’applicazione delle suddette misure.
3.2. La comunicazione con il Venditore si può realizzare tramite l’interazione diretta con lui o tramite gli indirizzi di cui alla sezione “contatto” del Sito. Il Venditore ha la libertà di gestire le informazioni ricevute senza essere costretto a giustificarsi.
3.3. In caso di volume di traffico estremamente grande proveniente da una rete di internet, ABC EURODENT si riserva il diritto di chiedere ai Clienti/agli Acquirenti l’introduzione manuale dei codici di convalida tipo captcha, al fine di proteggere l’informazione del Sito.
3.4. ABC EURODENT può pubblicare sul Sito informazioni sui Servizi e/o le promozioni che offre.
3.5. Le tariffe relative ai Servizi presentati sul Sito sono espresse in lei (RON) e in EURO per i pagamenti effettuati all’esterno del territorio della Romania. Il pagamento dei Servizi pubblicati in Euro sarà effettuato in RON al cambio della Banca Nazionale di Romania del giorno del pagamento. Le tariffe sono finali. ABC EURODENT, ai sensi della legge, non paga l’IVA, perciò le tariffe non includono l’IVA.
3.6. In caso di pagamenti online il Venditore non è/non può essere responsabile di ogni altro costo aggiuntivo sostenuto dall’Acquirente, incluse ma senza limitandosi alle commissioni di conversione valutaria che la banca emettente applica alla sua tessera, qualora la moneta di emissione sia diversa dal RON. La responsabilità per questa azione spetta soltanto all’Acquirente.
3.7. Tutte le informazioni utilizzate per la descrizione dei Servizi disponibili sul Sito (immagini statiche / dinamiche / presentazioni multimedia / ecc.) non rappresentono un obbligo contrattuale da parte del Venditore, sono utilizzate esclusivamente a titolo di presentazione.


4. CESSIONE E SUBLOCAZIONE

Il Venditore può cessionare e/o sublocare una terza parte per i Servizi (di Radiologia ad esempio) che riguardano l’adempimento dell’Ordine, previo notifica dell’Acquirente, senza che il suo consenso sia necessario. Il Venditore sarà sempre responsabile nei confronti dell’Acquirente per tutti gli obblighi contrattuali.

5. IL DIRITTO DI PROPRIETÀ IDEOLOGICA E INDUSTRIALE

5.1. Il contenuto, così come viene definito nella premessa, inclusi ma senza limiti ai logo, alle rappresentazioni stilizzate, ai simboli commerciali, alle immagini statiche, alle immagini dinamiche, al testo e/o al contenuto multimedia prezentati sul Sito, sono proprietà esclusiva di ABC EURODENT, alla quale sono riservati tutti i diritti ottenuti in tal senso direttamente o indirettamente (tramite licenze di utilizzo e/o di pubblicazione).
5.2. Al Cliente/all’Acquirente non è consentito copiare, diffondere, pubblicare, trasferire ai terzi, modificare e/o diversamente alterare, utilizzare, legare, esporre qualsiasi Contenuto in ogni altro contesto che quello iniziale ideato da ABC EURODENT, l’inserimento di gni Contenuto all’esterno del Sito, la rimozione dei segni che significano diritto d’autore di ABC EURODENT sul Contenuto nonchè la partecipazione al trasferimento, alla vendita, alla distribuzione dei materiali realizzati mediante la riproduzione, la modifica o l’affisso del Contenuto essendo possibili soltanto con il consenso espressamente scritto di ABC EURODENT.
5.3. Qualsiasi Contenuto al quale il Cliente/l’Acquirente ha e/o ottiene accesso con ogni mezzo, si trova sotto l’incidenza del Documento, qualora il Contenuto non sia accompagnato da un accordo di utilizzo specifico e valido concluso tra ABC EURODENT e lui e senza alcuna garanzia implicitamente o espressamente formulata da parte di ABC EURODENT con riferimento a quel Contenuto.
5.4. Il Cliente/l’Acquirente può copiare, trasferire e/o utilizzare il Contenuto soltanto ai fini personali o non commerciali, soltanto nel caso in cui tali fini non entrino in conflitto con le disposizioni del Documento.
5.5. Qualora ABC EURODENT dia al Cliente/all’Acquirente il diritto di utilizzare sotto la forma descritta in un accordo di utilizzo diverso, un certo contenuto, al quale il Cliente/l’Acquirente ha o ottiene accesso a seguito di questo accordo, tale diritto si estende soltanto sul/sui contenuto/i definiti nell’accordo, soltanto durante il periodo dell’esistenza del/dei contenuto/i sul sito o durante il periodo definito nell’accordo, in conformità alle condizioni definite, se esistono e non rappresentono un impegno contrattuale da parte di ABC EURODENT per il relativo Cliente/Acquirente o ogni altro terzo che ha/ottiene accesso a questo contenuto trasferito, con ogni mezzo e che potrebbe essere o è pregiudicato in ogni modo a seguito di questo contenuto, durante o dopo la scadenza dell’accordo di utilizzo.
5.6. Alcun Contenuto trasmesso al Cliente o all’Acquirente, con ogni mezzo di comunicazione (elettronico, telefonico, ecc) o acquisito da questi attraverso l’attivazione, la visita e/o la visualizzazione rappresenta un obbligo contrattuale da parte di ABC EURODENT e/o del dipendente/preposto di ABC EURODENT il quale ha mediato il trasferimento del Contenuto, se esiste, nei confronti del relativo contenuto.
5.7. È vietato ogni utilizzo del Contenuto ad altri fini che quelli espressamente consentiti con il presente Documento o con l’accordo di utilizzo che lo accompagna, se esiste.

6. ORDINE

6.1. Il Cliente/l’Acquirente può effettuare Ordini sul Sito, aggiungendo i Servizi desiderati nel cestino degli acquisti e l’Ordine si concluderà con il pagamento mediante una delle modalità espressamente indicate. Una volta aggiunto nel cestino degli acquisti un Servizio è disponibile per l’acquisto nella misura in cui esiste lo stock disponibile per questo. L’aggiunta di un Servizio nel cestino degli acquisti, in mancanza dell’ultimazione dell’Ordine, non attira la registrazione di un ordine e, implicitamente, la prenotazione automatica del Servizio.
6.2. Con l’ultimazione dell’Ordine l’Acquirente consente che tutti i dati forniti da lui, necessari al processo d’acquisto, sono corretti, completi e veri alla data dell’Ordine.
6.3. Con l’ultimazione dell’Ordine, l’Acquirente consente che il Venditore può contattarlo, con ogni mezzo disponibile / gradito dal Venditore, in ogni situazione in cui è necessario contattare l’Acquirente.
6.4. Il Venditore può annullare l’Ordine effettuato dall’Acquirente, previo notifica indirizzata all’Acquirente, senza alcun obbligo ulteriore di una delle parti nei confronti dell’altra o senza che una delle parti possa pretendere all’altra danni-interessi nei seguenti casi:
6.4.1. mancata accettazione da parte della banca emettente della tessera all’Acquirente, della transazione, in caso di pagamento online;
6.4.2. invalidamento della transazione dall’addetto alla processazione delle tessere gradito da ABC EURODENT, in caso di pagamento online;
6.4.3. i dati forniti dal Cliente/dall’Acquirente, sul Sito sono incompleti e/o scorretti;
6.5. l’Acquirente ha la facoltà rispettivamente di ritirarsi dal Contratto e di rinunciare a un Servizio entro 14 giorni solari, senza sollevare alcun motivo e senza sostenere altri costi che quelli della consegna.
Dunque, ai sensi dell’ordinanza governativa n. 34/2014, il periodo di rinuncia a un Servizio scade entro 14 giorni dal:
﹣ giorno in cui l’Acquirente entra effettivamente in possesso dell’ultimo Servizio – allorquando l’Acquirente chiede con un unico ordine più Servizi che saranno consegnati separatamente
6.6. Allorquando l’Acquirente decide di ritirarsi dal Contratto, questi potrà riempire online il modulo che si trova all’indirizzo http://shop.abceurodent.ro/ro/contact-us.
6.5. Allorquando il Cliente/l’Acquirente richiede il ritiro dal Contratto entro la scadenza legale di ritiro dal contratto, deve rimborsare anche i possibili regali che hanno accompagnato il relativo prodotto. Se l’Ordine è pagato, il Venditore rimborserà l’importo entro e non oltre 14 (quattordici) giorni dalla data alla quale il Venditore è stato informato sall’Acquirente sulla sua decisione di ritiro dal Contratto. L’importo sarà rimborsato come segue:
6.5.1. per gli Ordini pagati con tessera online ->mediante il rimborso sul conto dal quale è stato effettuato il pagamento;
6.5.2. per gli Ordini pagati con credito di consumo -> annullamento/ricalcolo contratto rate;
6.5.3 per gli Ordini pagati con trasferimento bancario l’importo sarà rimborsato con trasferimento bancario sul conto dal quale è stato effettuato il pagamento.
6.6. Qualora un Servizio ordinato dall’Acquirente non possa essere consegnato dal Venditore, questi ne informa il Cliente/l’Acquirente e rimborsa sul conto dell’Acquirente il controvalore del Servizio, entro e non oltre 7 (sette) giorni dalla data alla quale il Venditore ne ha preso atto o dalla data alla quale l’Acquirente ha espresso espressamente l’intento di risoluzione del Contratto.
IMPORTANTE
6.7. Le offerte promosse da ABC EURODENT non sono cumulative e/o non sostituiscono alcuna offerta personalizzata o con altri sconti, promozioni, abbonamenti passati, presenti o futuri.


7. SERVIZI PER I QUALI NON SI ASSICURA IL DIRITTO DI RITIRO

7.1. Sono eccetti dal diritto di ritiro dal Contratto i seguenti:
7.1.2. i contratti di prestazioni di servizi, dopo l’esecuzione completa dei servizi, se l’esecuzione è iniziata previo avviso espresso dell’Acquirente e dopo che questi ha confermato che ha preso atto del fatto che perderà il diritto al ritiro dopo l’esecuzione completa del Contratto da parte del Venditore;
7.1.3. l’erogazione di servizi il cui prezzo dipende dalle fluttuazioni sul mercato finanziario che il Venditore non può controllare e che possono avvenire durante il periodo di ritiro;
7.1.4. l’erogazione di Servizi creati in funzione delle particolarità presentate dall’Acquirente o chiaramente personalizzate;
7.1.5. l’erogazione di Servizi che sono, dopo la consegna, secondo la loro natura, inseparabilmente mischiati con altri elementi;

8. RISERVATEZZA

8.1. ABC EURODENT conserverà la riservatezza sulle informazioni di ogni genere fornite. Lo svelamento delle informazioni fornite potrà avvenire soltanto nelle condizioni di cui al presente Documento.
8.2. Alcuna dichiarazione pubblica, promozione, alcun comunicato stampa o ogni altra modalità di svelamento ai terzi sarà fatta dall’Acquirente/Cliente sull’Ordine/Contratto senza il consenso preliminare scritto del Venditore.
8.3. Con la trasmissione di informazioni o materiali per il tramito di questo Sito, offrite al Venditore accesso senza restrizioni e irrevocabile a questi, il diritto di utilizzare, riprodurre, affiggere, modificare, trasmettere e distribuire tali materiali o informazioni. Siete inoltre d’accordo che il Venditore può utilizzare liberamente, nel proprio interesse, tali informazioni, idee, concetti, know-how o tecniche che ci avete inviato per il tramite del Sito. ABC EURODENT non sarà oggetto di obblighi relativi alla riservatezza delle informazioni inviate se la normativa vigente non prevede altre disposizioni in tal senso.

9. PUBBLICITÀ

9.1. I Newsletter di ABC EURODENT sono trasmessi per il tramite dei partner specializzati e graditi da ABC EURODENT o direttamente dai server di ABC EURODENT. Si garantiscono così la riservatezza e la sicurezza delle informazioni.
9.2. Nel momento in cui il Cliente crea un Conto sul Sito, ha la possibilità di esprimere il suo consenso sulla ricezione di Newsletter.
Il Cliente può modificare la sua scelta sull’accordo del Venditore in qualsiasi momento:
9.2.1. contattando ABC EURODENT in tal senso.
9.2.2. mediante la modifica delle configurazioni dal Conto di cliente alla sezione “I miei abbonamenti”.
9.2.3. mediante l’attivazione del link di rinuncia all’abbonamento affisso nel messaggi commerciali ricevuti dal Venditore.
9.3. La rinuncia alla ricezione dei Newsletter non porta alla rinuncia al gradimento per il presente Documento.

10. FATTURAZIONE – PAGAMENTO

10.1. I prezzi dei Servizi presentati sul sito www.abceurodent.ro e i suoi sottocampi non sono portatori di IVA in conformità alla normativa vigente.
10.2. Il prezzo, la modalità di pagamento e il termine di pagamento sono indicati in ogni Ordine. Il Venditore emetterà per l’Acquirente una fattura per i Servizi offerti, l’obbligo dell’Acquirente essendo quello di fornire tutte le informazioni necessarie al rilascio della fattura in conformità alla normativa vigente.
10.3. Il Venditore invierà all’Acquirente la fattura relativa all’Ordine che contiene i Servizi venduti da ABC EURODENT esclusivamente in formato elettronico, aggiungendo la fattura sul Conto dell’Acquirente o per posta elettronica, all’indirizzo di e-mail indicato dall’Acquirente sul suo Conto.
10.4. Per una comunicazione giusta della fattura relativa all’Ordine, all’Acquirente spettano gli obblighi di aggiornare tutte le volte che si avvera necessario i dati del suo Conto e di attivare le informazioni e i documenti relativi a ogni Ordine, esistenti sul Conto.
10.5. Con questa modalità di comunicazione l’Acquirente, attivando il suo Conto, avrà il quadro delle fatture emesse da ABC EURODENT, potendo salvarle e archiviarle a sua volta in ogni momento e con ogni modalità che desidera.
10.6. Con l’invio dell’Ordine, l’Acquirente da il suo consenso a ricevere le fatture in formato elettronico che ABC EURODENT aggiunge sul suo Conto o per posta elettronica, all’indirizzo di e-mail indicato sul suo Conto.
10.7. Qualora tali informazioni siano indisponibili più di 48 (quaranotto) ore sul Conto, si prega di inviare una segnalazione all’indirizzo di posta elettronica: sesizari@abceurodent.ro.
10.8. I dati della tessera di pagamento del Cliente/dell’Utente/dell’Acquirente non saranno accessibili per ABC EURODENT e non saranno depositati da ABC EURODENT o dalla persona addetta alla processazione dei pagamenti integrata sul Sito, ma soltanto dall’istituzione di autorizzazione della Transazione o un’altra entità autorizzata a offrire servizi di stoccaggio dei dati di individuazione della tessera, sulla cui identità il Cliente/l’Utente/l’Acquirente sarà informato prima dell’introduzione dei dati.
L’entità autorizzata a offrire servizi di stoccaggio dei dati della tessera è Libra Pay. Per più dettagli attivate www.librapay.ro e http://www.librapay.ro/termini-e-condizioni/ .
10.9. In alcuni casi, per conservare la sicurezza delle Transazioni, alla registrazione dell’Ordine, all’Acquirente sarà richiesto di autorizzare il pagamento mediante il reinserimento della parola chiave relativa al Conto o l’utilizzo dell’impronta digitale, dello scanner faciale o il riconoscimento dell’iride nel caso dei terminal mobili che hanno questa agevolazione.
10.10. Per ragioni di sicurezza delle Transazioni il Cliente/l’Utente/l’Acquirente è consigliato a non rimanere collegato sul Sito e a non selezionare l’opzione di collegamento automatico sui dispositivi mobili. La rivelazione della parola chiave di accesso al conto non è consentita ed è consigliabile utilizzare una parola chiave a carattere forte di sicurezza (ad esempio: contenere almeno otto caratteri, incluse le lettere grandi, lettere piccole, cifre e caratteri speciali).

11. EFFETTUAZIONE DEI SERVIZI
11.1. Il Venditore effettuerà i Servizi soltanto nelle cliniche ABC EURODENT entro e non oltre 60 giorni dall’acquisto dei Servizi. Se l’Acquirente non richiede il rimborso dei soldi in conformità al punto 6.5 allora l’unica modalità di rimborso dei soldi dopo il periodo di 14 giorni solari dipende strettamente dall’impossibilità di effettuare il trattamento a causa dello stato di salute del paziente.

12. RESPONSABILITÀ
12.1. Con la creazione e l’utilizzo del Conto, il Cliente /l’Utente/l’Acquirente si assume la responsabilità di conservare la riservatezza sui dati del Conto (user e parola chiave) e di gestire l’attivazione del Conto e, nella misura consentita dalla normativa vigente, è responsabile dell’attività svolta attraverso il suo Conto.
12.2. Con la creazione del Conto e/o l’utilizzo del Contenuto e/o l’invio degli Ordini, il Cliente/l’Utente/l’Acquirente accetta espressamente e senza equivoco i Termini e le condizioni del Sito nell’ultima versione aggiornata comunicata sul Sito, esistente alla data della creazione del Conto e/o dell’utilizzo del contenuto e/o alla data dell’invio dell’Ordine.
12.3. Ulteriormente alla creazione del Conto l’utilizzo del Contenuto equivale all’accettazione delle modifiche intervenute sui Termini e le Condizioni del Sito e/o delle versioni aggiornate dei Termini e delle Condizioni del Sito.
12.4. I Termini e le Condizioni del Sito possono essere modificati in qualsiasi momento da ABC EURODENT, essendo opponibili ai Clienti/agli Utenti/agli Acquirenti dalla data dell’affisso sul Sito. L’accettazione dei Termini e delle Condizioni del Sito si conferma contrassegnando il checkbox adeguato del Sito e/o con l’invio dell’Ordine e/o con l’effettuazione di un pagamento online.

13. ISCRIZIONE DI REVIEW, COMMENTI, DOMANDE E RISPOSTE
13.1. L’iscrizione di Commenti, Domande e Risposte si può fare dagli Utenti/dai Clienti/dagli Acquirenti, nelle sezioni “Domande e risposte dei clienti” e di “Review”. Le informazioni scritte possono essere tanto positive quanto negative e possono far riferimento alle peculiarità di un Servizio.
13.2. Nel momento della registrazione di un certo Commento/una certa Domanda/Risposta sul Sito, gli Utenti/i Clienti/gli Acquirenti danno al Venditore una licenza non esclusiva, perpetua, irrevocabile, illimitata territorialmente e danno il diritto al Venditore di utilizzare, riprodurre, modificare, adeguare, pubblicare, tradurre, diffondere e affiggere questo contenuto.
13.3. Ogni Utente/Cliente/Acquirente, nel momento dell’iscrizione del Commento/della Domanda/Risposta nelle suddette sezioni, si impegna a rispettare le seguenti regole:
﹣ fare riferimenti soltanto alle peculiarità di un Servizio, evitando le informazioni relative agli aspetti che possono cambiarsi (prezzo o offerte promozionali) o informazioni relative alla modalità di svolgimento dell’Ordine;
﹣ utilizzare soltanto la lingua romena. Sono consentite anche le parole o le espressioni che, benchè non fossero ritenute romene, sono ampiamente utilizzate in tutti gli ambienti;
﹣ utilizzare un linguaggio adeguato, non offensivo, senza espressioni che possono offendere o recare danni a un altro Utente/Cliente/Acquirente;
- assicurarsi dell’inserimento giusto del contenuto sul Sito come segue: ogni Domanda sarà scritta nella sezione “Domande e risposte dei clienti”;
﹣ assicurarsi che le informazioni inserite da loro sono realiste, giuste, non ingannevoli e in conformità alle leggi pertinenti, rispettando così anche i diritti di altre parti, i diritti di autore, di marchio commerciale, di licenza o altri diritti di proprietà, pubblicità o intimità;
﹣ utilizzare questa agevolazione soltanto per comunicare o ottenere dettagli aggiuntivi su un certo Servizio del Sito senza fare riferimento ad altre società che promuovono la vendita e l’acquisto di prodotti o servizi;
﹣ non fornire o richiedere, in alcun modo e in alcuna misura, dati personali (dettagli di contatto, informazioni sull’indirizzo di consegna o di residenza, numeri di telefono, indirizzi di posta elettronica, cognome e/o nome, ecc.) o ogni altra informazione che potrebbe portare allo svelamento di questi dati personali;
﹣ non iscrivere informazioni e/o dettagli su URL (collegamenti) di altri siti commerciali che svolgono la stessa attività commerciale del Venditore;
﹣ non tentare di truffare i servizi messi a disposizione dal Venditore o di scrivere Commenti/Domande/Risposte contenenti materiali a carattere pubblicitario;
﹣ non utilizzare il Commento/la Domanda/la Risposta come mezzo di comunicazione con il Venditore, in tal senso saranno utilizzati i dati di contatto del Venditore che si trovano sul Sito.
13.4. Allorquando un Review/Commento/una Domanda o una Risposta è segnalata da un Utente/Cliente/Acquirente che ha un contenuto inadeguato, da una prospettiva strettamnente soggettiva, questo contenuto è sottoposto all’esame attento da parte del Venditore per determinare se i Termini e le Condizioni del Sito sono violati.
Per segnalazioni o denuncie sul Servizio acquistato, gli Acquirenti hanno a loro disposizione il modulo di segnalazioni sul Sito: sesizare@abceurodent.ro /denunce-segnalazioni. La scadenza massima per la trattazione delle denunce o delle segnalazioni è di 30 giorni solari dalla loro ricezione.

14. LAVORAZIONE DEI DATI A CARATTERE PERSONALE
14.1. ABC EURODENT è registrata sul Registro di Controllo delle Lavorazioni dei dati a Carattere Personale sotto il numero 26127.
14.2. In conformità ai requisiti della Legge n. 677/2001 per la tutela delle persone in relazione alla lavorazione dei dati a carattere personale e la libera circolazione di questi dati, modificata e integrata, ABC EURODENT è tenuta a gestire in condizioni di sicurezza e soltanto ai fini specificati, i dati personali che tu ci fornisci.
14.3. Lo scopo della raccolta dei dati è:
- informare i Clienti/gli Acquirenti sulla situazione dei loro Conti inclusa la convalida, la spedizione e la fatturazione degli Ordini, la trattazione degli annullamenti o delle questioni di ogni genere relative a un Ordine, ai Servizi acquistati,
- inviare Newsletter e/o allarme periodiche, per il tramite della posta elettronica (e-mail, SMS)
- investigare il mercato, studiare e monitorare le vendite e la condotta del Cliente/dell’Acquirente.
14.4. Quando aggiunge i dati sul modulo di creazione del Conto e/o dell’Ordine, l’Acquirente dichiara e accetta incondizionatamente che i suoi dati personali siano inclusi nella banca dati di ABC EURODENT, registrata sul Registro di Controllo della Lavorazione dei Dati a Carattere Personale sotto il numero 26127, e da il suo accordo espresso e senza equivoco che tutti questi dati personali siano stoccati, utilizzati e lavorati al fine di cui al punto 16.3 di sopra.
14.5. Con la lettura del Documento avete preso atto del fatto che sono garantiti i vostri diritti previsti dalla legge, ossia il diritto all’informazione, il diritto di accesso ai dati, il diritto di intervento, il diritto di opposizione, il diritto di non essere sottoposto a una decisione individuale, il diritto di rivolgervi alla giustizia in caso di violazione dei diritti garantiti dalla Legge 677/2001 per la tutela delle persone in relazione alla lavorazione dei dati a carattere personale e la libera circolazione di questi dati.
14.6. In base a una domanda scritta, datata, firmata e spedita all’indirizzo: 1 Mai 35, immobile C13, scala B, interno 54, settore 6, Bucarest, vi potete esercitare il diritto, gratuito, di fare una richiesta annua di conferma del fatto che i dati personali sono o meno lavorati.
14.7. In base a una domanda scritta, datata, firmata e spedita all’indirizzo: 1 Mai 35, immobile C13, scala B, interno 54, settore 6, Bucarest, vi potete esercitare il diritto di intervento sui dati, a seconda del caso:
14.7.1. rettifica, aggiornamento, blocco o cancellazione dei dati la cui lavorazione non è conforme alla dalla Legge 677/2001 per la tutela delle persone in relazione alla lavorazione dei dati a carattere personale e la libera circolazione di questi dati, specialmente dei dati incompleti o inesatti;
14.7.2. trasformazione in dati anonimi dei dati la cui lavorazione non è conforme alla Legge 677/2001 per la tutela delle persone in relazione alla lavorazione dei dati a carattere personale e la libera circolazione di questi dati;
14.7.3. notifica ai terzi ai quali sono stati svelati questi dati, se questa notifica non si dimostra impossibile o non pressuppone uno sforzo sproporzionato rispetto all’interesse legittimo che potrebbe essere offeso.
14.8. Inoltre, ABC EURODENT può fornire dati a carattere personale dell’Acquirente ad altre compagnie con le quali ha rapporti di partenariato, ma soltanto in base a un impegno di riservatezza da parte loro e soltanto ai fini di cui al punto 16.3., con il quale garantisce che questi dati sono conservati in sicurezza e che la consegna di tali informazioni personali si fa in conformità alla normativa vigente, come segue: ai fornitori di servizi di corriere, ai fornitori dei servizi di marketing, ai fornitori dei servizi di pagamento/bancari, telemarketing o altri servizi, forniti dalle compagnie con le quali possiamo svolgere programmni congiunti di offerte sul mercato dei nostri Beni e Servizi, alle società di assicurazioni.
14.9. Le informazioni dell’Acquirente a carattere personale possono essere fornite anche alla Procura Generale, alla Polizia, alle autorità giudiziarie o agli altri organi competenti dello Stato, in base a e entro i limiti delle disposizioni legali e a seguito delle domande espressamente formulate.

15. FORZA MAGGIORE
15.1. Nessuna delle parti è responsabile della mancata esecuzione dei suoi obblighi contrattuali se una tale mancata esecuzione a termine e/o in modo adeguato, in tutto o in parte è dovuta a un evento di forza maggiore. La forza maggiore è l’evento imprevedibile, al di fuori del controllo delle parti e che non può essere evitato.
15.2. Se entro 15 (quindici) giorni dalla data della sua apparizione, tale evento non cessa, ogni parte avrà il diritto di notificare all’altra parte la cessazione di pieno diritto del Contratto senza che una di loro abbia la possibilità di pretendere da parte dell’altra danni-interessi.

16. LEGGE PERTINENTE – GIURISDIZIONE
I presenti Termini e Condizioni, la relazione Medico Curante – Paziente/Acquirente/Paziente e la relazione tra la SC ABC EURODENT SRL e il Paziente/l’Acquirente/il Cliente sono governati dalle leggi romene. Le possibili vertenze apparse saranno risolte in via amichevole o, in caso di impossibilità, le vertenze saranno trattate dalle autorità giudiziarie romene competenti della città di Bucarest.