1. Definitii si termeni

ABC EURODENT este denumirea comerciala a S.C. A.B.C. EURODENT SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. 1 Mai 35, Sector 6, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/3272/2007, cod unic de inregistrare fiscala 21114105.

 • Vanzator – ABC EURODENT.
 • Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
 • Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre ABC EURODENT (electronic, telefonic, etc.) sau in baza unui acord de utilizare existent intre ABC EURODENT si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
 • Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
 • Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale
 • Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.
 • Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri etc.).
 • Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste.
 • Lista – pagina web din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul meu”). Listele pot fi publice – orice Client/Cumparator/Utilizator poate vizualiza Lista Cumparatorului/Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter si Google+) sau daca acceseaza profilul public al Cumparatorului/Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite; private – acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca si publice oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.
 • Site – domeniul www.abceurodent.ro si subdomeniile acestuia.
 • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
 • Servicii – orice serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
 • Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
  Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
 • Continut – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada; informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada; date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
 • Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.
 • Raspuns – informatie scrisa care este transmisa
 • Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.
 • Document – prezentele Termene si Conditii.
 • Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
 • Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Serviciu de catre ABC EURODENT Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
 • Descrieri – toate descrierile Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. Documente contractuale

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata aferenta Serviciilor neprestate.
2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

IMPORTANT!

TOATE SERVICIILE MEDICALE REGASITE PE SHOP SUNT SUPUSE DECIZIEI MEDICULUI CURANT. CUMPARATORUL NU POATE IMPUNE MEDICULUI EFECTUAREA NICIUNEI MANOPERE CE CONTRAVINE CU STAREA SA DE SANATATE, MEDICUL CURANT FIIND SINGURUL CARE DECIDE CAND, CUM SI CE MANOPERA MEDICALA SE EFECTUEAZA. DACA MEDICUL CURANT DECIDE CA NU SE POATE EFECTUA MANOPERA SOLICITATA IN CLINICILE ABC EURODENT ATUNCI BANII PLATITI SE RETURNEAZA FARA NICIUN COST SAU VREO PRETENTIE DIN PARTEA ABC EURODENT.

 

ACHIZITIONAREA DE SERVICII MEDICALE PROMOVATE PE SITE-UL ABCEURODENT.RO REPREZINTA O PLATA IN AVANS A ACESTOR SERVICII MEDICALE SOLICITATE SI NICIDECUM ACHIZITIONAREA UNUI PRODUS.

3. Politica de vanzare online

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator. Pentru motive justificate, ABC EURODENT isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel ABC EURODENT. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa ABC EURODENT, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, ABC EURODENT isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
3.4. ABC EURODENT poate publica pe Site informatii despre Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta.
3.5. Tarifele aferente Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. si in EURO, in anumite conditii. Plata Serviciilor publicate in Euro se va efectua in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii.
3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
3.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii (de Radiologie, de exemplu) ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a ABC EURODENT, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de ABC EURODENT, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ABC EURODENT asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al ABC EURODENT.
5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre ABC EURODENT si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea ABC EURODENT cu referire la acel Continut.
5.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
5.5. In cazul in care ABC EURODENT confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea ABC EURODENT pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
5.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea ABC EURODENT si/sau al angajatului/prepusului ABC EURODENT care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. Comanda

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Serviciului.
6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de ABC EURODENT, in cazul platii online;

6.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la: ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Serviciu – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă Servicii multiple care vor fi livrate separat
6.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa shop.abceurodent.ro/retur.
6.5. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

6.5.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata.

6.6. In cazul in care un Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
6.7. Ofertele promovate de ABC EURODENT nu sunt cumulative cu nicio alta oferta personalizata sau cu alte reduceri, promotii, abonamente trecute, prezente sau viitoare.

7. Servicii pentru care nu se asigura dreptul de retragere

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

7.1.2. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
7.1.3. furnizarea de servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
7.1.4. furnizarea de Servicii create după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
7.1.5. furnizarea de Servicii care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

8. Politica de confidentialitate

Va rugam sa consultati aceasta sectiune in mod regulat, deoarece politica poate suporta modificari sau actualizari. Orice modificari semnificative ale acestei politici vor fi notificate. Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu colectarea, prelucrarea si transferul datelor dumneavoastra, conform descrierii din aceasta politica de confidentialitate. In completarea acestei notificari, va rugam sa consultati si POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Ne puteti contacta prin intermediul datelor din pagina de contact pentru orice informatii suplimentare privind modul in care folosim datele dvs.

Informatii despre Clinicile ABC Eurodent

SC ABC EURODENT SRL isi are are sediul social in Bucuresti, str 1 Mai 35, bloc C13, sc B, apt 54, sector 6, CUI 21114105, J40/3272/2007.

Date de contact

Telefon 031 417 38 40, e-mail office@abceurodent.ro, posta Bucuresti, str 1 Mai 35, bloc C13, sc B, apt 54, sector 6, CUI 21114105, J40/3272/2007.

8.1. Colectare de date personale

Datele personale pe care le colectam sunt furnizate de dvs. prin e-mail, prin intermediul acestui site, a retelelor de social media, sau in timpul vizitelor dvs. la clinica noasta. Putem primi date despre dvs. de la persoanele juridice pe care le reprezentati in relatia cu  Clinicile ABC Eurodent. In toate cazurile in care primim date personale de la o persoana juridica, aceasta are obligatia de a va informa in acest sens. Cand suntem in proces de recrutare, colectam date despre dvs. din platformele online specializate (eJobs, LinkedIn etc.) sau din CV-urile pe care ni le trimiteti. Atunci cand interactionati cu noi pe retelele de socializare (adica like, share, comentarii, recenzii etc.), vom avea acces la informatii despre tine, in special date pe care le-ati facut publice pe profilul dvs. de social media.

8.2. Utilizarea site-ului www.abceurodent.ro

Accesand sau utilizand orice parte/functie a site-ului www.abceurodent.ro, inseamna va angajati sa acceptati si sa respectati termenii, conditiile si politicile mentionate si/sau disponibile prin hyperlink, sunteti de minim varsta majora conform legilor Romaniei sau consimtiti, in calitate de titular al raspunderii parintesti, privind utilizarea site-ului de o persoana minora. Daca nu acceptati termenii, conditiile si politicle prezentate in aceasta documentatie, atunci nu ar trebui sa continuati accesarea site-ului nostru si/sau utilizarea serviciilor noastre.

Continutul site-ului abceurodent.ro – imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate constituie integral proprietatea SC ABC EURODENT SRL si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC ABC EURODENT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste, conform legislatiei in vigoare.

Serviciile oferite de SC ABC EURODENT SRL sunt descrise in Site, in sectiunea ”Servicii” din meniul principal.

Programarea pentru o consultatie sau pentru unul dintre serviciile disponibile pe site se poate realiza prin completarea Formular de programare – programari online. Completarea formularului de programare nu ofera garantia inregistrarii programarii. O programare este considerata inregistrata doar in urma transmiterii din partea Clinicilor ABC Eurodent a unei confirmari scrise/telefonice.

Folosirea datelor cu caracter personal este detaliata mai jos in functie de modalitate de contact utilizata de Dvs., prin conturile noastre de social media: Facebook, Instagram, TikTok, Google, Waze, YoutubeDaca interactionati cu noi folosind datele de contact din pagina de contact sau interactionati cu noi prin intermediul retelelor de socializare, vom folosi datele dvs. de contact si datele pe care ni le comunicati pentru a va rezolva solicitarea.Datele comunicate: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail si orice alte date pe care ni le trimiteti voluntar, sunt supuse prelucrarii pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract sau in interesul nostru legitim pentru a raspunde oricarei intrebari, plangeri sau recomandari pe care ne-o trimiteti si pentru a ne imbunatati serviciile si experienta pe care o oferim pacientilor nostri. Dezvaluirea datelor Dvs se face doar catre furnizorii de servicii IT pentru compania noastra precum si autoritatilor de reglementare si altor autoritati ale statului la solicitarea acestora. Nu vom pastra in baza noastra comunicri mai vechi de un an calendaristic; datele transmise prin intermediul retelelor de social media vor fi pastrate conform politicilor proprii. Datele colectate prin intermediul site-ului www.abceurodent.ro sunt stocate pe servere situate in Uniunea Europeana. Datele transmise prin intermediul retelelor de social media sunt stocate conform politicii companiilor respective. Datele descarcate local se pastreaza pe serverul proprpiu precum si in cloud.

8.3. Realizarea unei programari in site ul www.abceurodent.ro ori telefonic

Programarile pot fi facute fie online, fie telefonic la numarul de telefon 021 9924. Pentru inregistrarea programarii este nevoie de datele dvs sau de datele pacientului pe care il reprezentati (minor, apartinator). O programare este considerata inregistrata dupa de a fost confirmata de echipa ABC Eurodent.

Datele comunicate sunt numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, identificatori online (ex. IP), orice informatii sensibile si / sau demografice pe care ni le comunicati voluntar  in procesul de programare cum ar fi: sexul, cetatenie si / sau informatii despre cetatenie, comunicare de informatii medicale sau de sanatate ale pacientului (afectiuni, tratamente anterioare etc.) si / sau date de origine rasiala, etnica sau religioasa.Prelucram datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract, Prelucram datele dvs. pentru executarea unui contract  respectiv realizarea actului medical stabilit de medicul specialist, Vom prelucra datele in interes legitim daca sunteti clientul nostru si consideram ca informatiile ar putea fi de mare interes pentru dvs.. Categoriile speciale de date cu caracter personal vor fi prelucrare in pentru programarea pacientului in vederea realizarii actului medical stabilit de medicul specialist.

Colectam datele Dvs personale pentru a detecta, a preveni sau a aborda in alt mod fraude, brese de securitate sau probleme tehnice sau pentru a ne proteja impotriva incalcarii drepturilor de proprietate sau impotriva incalcarii sigurantei site-ului www.abceurodent.ro si implicit a datelor utilizatorilor website-ului nostru.

Datele Dvs. pot fi comunicate furnizorilor de servicii IT pentru compania noastra (gazduire si stocare de date) sau furnizorilor carora le externalizam anumite servicii de asistenta tehnica pentru site-ul nostru sau furnizorilor de sisteme de gestionare a relatiilor cu pacientii, furnizorului de serviii de comunicare si relatii publice SC PR RED SPOT SRL, autoritatilor de reglementare si altor autoritati ale statului daca sunt solicitate prin cerinte legale sau statutare. Datele referitoare la programari vor fi stocate pe o perioada de pana la 120 luni la fel si datele inscrise in fisa pacientului pentru a urmari evolutia in timp a afectiunilor apoi vor fi arhivate.

Datele inscrise in documentele financiar-contabile (ex. facturi, plati efectuate cu cardul, plati ramburs etc.) vor fi  pastrate in arhiva timp de 5 ani, cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite, in conformitate cu perioadele Legii contabilitatii nr. 82/1991 si a  Ordinului 2634/2015.

Stocarea datelor se face pe serverele furnizorlui de hosting, servere situate in Uniunea Europeana, pe serverul propriu securizat, local, si in cloud.

8.4. Tratamentele stomatologice efectuate

Informatiile furnizate de Dvs, pentru realizarea corecta a tratamentelor stomatologice sunt numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, identificatori online (ex. IP), orice informatii sensibile si / sau demografice pe care ni le comunicati voluntar  in procesul de programare cum ar fi: sexul, cetatenie si / sau informatii despre cetatenie, comunicare de informatii medicale sau de sanatate ale pacientului (afectiuni, tratamente anterioare etc) si / sau date de origine rasiala, etnica sau religioasa.Prelucram datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract. Prelucram datele dvs. pentru executarea unui contract  respectiv realizarea actului medical stabilit de medicul specialist. Vom prelucra datele in interes legitim daca sunteti clientul nostru si consideram ca informatiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. Categoriile speciale de date cu caracter personal vor fi prelucrare in pentru programarea pacientului in vederea realizarii actului medical stabilit de medicul specialist.

Colectam datele Dvs personale pentru a detecta, a preveni sau a aborda in alt mod fraude, brese de securitate sau probleme tehnice sau pentru a ne proteja impotriva incalcarii drepturilor de proprietate sau impotriva incalcarii sigurantei site-ului www.abceurodent.ro si implicit a datelor utilizatorilor website-ului nostru.

Datele Dvs. pot fi comunicate furnizorilor de servicii IT pentru compania noastra (gazduire si stocare de date) sau furnizorilor carora le externalizam anumite servicii de asistenta tehnica pentru site-ul nostru sau furnizorilor de sisteme de gestionare a relatiilor cu pacientii, furnizorului de servicii de facturare si contabilitate, tehnicieni specialisti, medici specialisti, furnizorluiu sistemului de plata cu cardul, companiei SANOPASS, autoritatilor de reglementare si altor autoritati ale statului daca sunt solicitate prin cerinte legale sau statutare. Datele referitoare la programari vor fi stocate pe o perioada de pana la 120 luni la fel si datele inscrise in fisa pacientului pentru a urmari evolutia in timp a afectiunilor apoi vor fi arhivate.

Datele inscrise in documentele financiar-contabile (ex. facturi, plati efectuate cu cardul, plati ramburs etc.) vor fi  pastrate in arhiva timp de 5 ani, cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite, in conformitate cu perioadele Legii contabilitatii nr. 82/1991 si a  Ordinului 2634/2015.

Stocarea datelor se face pe serverele furnizorlui de hosting, servere situate in Uniunea Europeana, pe serverul propriu securizat, local, si in cloud.

8.5. Comunicari de marketing si privitoare la prestarile de servicii stomatologice

Va putem trimite informatii despre produsele noastre si serviciile pe care le oferim daca ati solicitat aceste informatii (prin e-mail, pagina de contact sau prin abonarea la newsletter) sau daca sunteti deja clientul nostru, iar aceste informatii va pot interesa in mod special.

Aveti dreptul de a refuza trimiterea acestor informatii printr-o solicitare scrisa la adresa de e-mail office@abceurodent.ro.

Datele comunicate sunt numele, adresa de e-mail, numarul de telefon.Prelucram datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract, Prelucram datele dvs. pentru executarea unui contract  respectiv realizarea actului medical stabilit de medicul specialist, Vom prelucra datele in interes legitim daca sunteti clientul nostru si consideram ca informatiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. Datele Dvs sunt comunicate furnizorilor de srvicii IT pentru compania noastra precum si furnizorului de servicii de comunicare si relatii publice SC PR RED SPOT SRL. COmunicarile nu vor fi pastrate pentru mai mult de 60 luni pentru prelucari realizate in interes legitim atunci cand deja sunteti pacientul clinicilor noastre. datele sunt stocate pe serverele furnizolrului de hosting situate in Uniunea Europeana precum si local ori in cloud.

In cazul in care veti dori sa nu mai primiti newslettere sau materiale informative de la noitot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul „Dezabonare” (ori sa trimiteti un email in care sa mentionati dorinta de dezabonare, catre office@abceurodent.ro) si veti fi dezabonat de la respectivele comunicari.

Interactiune prin retelele de social media sau cand distribuiti informatii pe site-ul www.abceurodent.ro precum si participarea la diferite campanii de promovare

Este responsabilitatea SC ABC EURODENT SRL prin www.abceurodent.ro  si a platformei de socializare (in calitate de operatori asociati), in conformitate cu politicile comunitare, sa prelucreze datele personale de identificare impartasite intre noi si reteaua sociala (de exemplu, cookie ID) atunci cand un utilizator al site-ului nostru partajeaza informatii de pe site prin intermediul butoanelor integrate (link-uri) catre retelele sociale.

Datele furnizate sunt nume, imagine, orice informatii accesibile public in profilele dvs. din retelele de socializare, sau comunicare in mod voluntar de dvs. Pentru campaniile de promovare sunt necesare numele, prenumele, numarul de telefon, adr4esa de e-mail, localitatea, CNP pentru a intra in posesia beneficiilor.Interesul nostru legitim de a raspunde la orice intrebare, sugestie sau reclamatie pentru ne-o transmiteti si de a va tine la curent cu noutatile pe care Clinicile ABC EURODENT le lanseaza si care ar putea fi de mare interes pentru dvs. CU si prin cine comunicam? Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (gazduire si stocare de date) sau furnizori carora le externalizam anumite servicii de asistenta tehnica pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relatiilor cu pacientii, Facebook, Instagram, TikTok, Google, Waze, furnizorul de servcii de comunicare si relatii publice SC PR RED SPOT SRL, autoritati ale statlui la solicitatea legala a acestora. Datele transmise prin intermediul retelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora. 

Datele participantilor care nu au fost castigatori sau care nu au beneficiat de anumite beneficii, vor fi stocate timp de 12 luni de la finalizarea concursului/campaniei/evenimentului. Participantii la campania anuala “Black Friday la stomatolog” vor putea beneficia de tratamentele si serviciile stomatologice achizitionate in decurs de doua luni de la momentul comandarii online a acestora, in platforma www.abceurodent/shop. 

Datele transmise prin intermediul retelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Datele participantilor declarati castigatori in campaniile de promovare, inscrise in documentele financiar-contabile vor fi  pastrate in arhiva timp de 5 ani, cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite, in conformitate cu perioadele Legii contabilitatii nr. 82/1991 si a  Ordinului 2634/2015.

Stocarea datelor se face pe serverele furnizorlui de hosting, servere situate in Uniunea Europeana, pe serverul propriu securizat, local, si in cloud.

8.6. Navigarea in site-ul www.abceurodent.ro

Cand accesati site-ul nostru, colectam date despre persoana dvs. prin identificatori online (cookie-uri si IP).

Website-ul colecteaza automat anumite informatii si le stocheaza in fisiere de jurnal.

Folosim aceste informatii pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel incat sa ne adaptam mai bine la nevoile utilizatorilor nostri. De asemenea, este posibil sa folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea eventualelor disfunctionalitati ale serverelor noastre si pentru a gestiona site-ul nostru, pentru a analiza tendintele, pentru a urmari miscarile vizitatorilor si pentru a colecta informatii demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferintelor vizitatorilor.

Puteti gasi mai multe informatii despre cookie-uri, precum si despre cum puteti sterge cookie-urile si dezactiva urmarirea accesand POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR disponibila pe site-ul nostru. Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru sa fie una usoara si placuta, in interesul nostru legitim.

Cookie-urile neesentiale nu sunt utilizate fara consimtamantul dvs.

Datele Dvs pot fi furnizate Google, Facebook (Meta), Youtube, Instagram, autoritatilor de reglementare ale statului. Datele sunt stocate pe serverele situate in Uniunea Europeana.

(ex. servere Google/Facebook – Irlanda pentru cookie-uri terte).

Am implementat masuri de securitate fizica, electronica si manageriala pentru protejarea si asigurarea informatiilor pe care le colectam si prelucram desi nici o transmisie de date nu este garantata 100% sigur.

In cazul in care suspectati incalcarea confidentialitatii datelor dvs., va rugam sa ne contactati imediat la adresa office@abceurodent.ro

Important: Dupa finalizarea perioadei de pastrare a datelor, datele dvs. vor fi sterse. In cazul in care vom considera ca  aceste date ne-ar putea ajuta in imbunatatirea calitatii produselor sau serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar dupa anonimizarea ireversibila a acestor date.

8.7. Persoanele minore

www.abceurodent.ro nu este destinat si nu colecteaza prin intermediul site-ului, cu buna stiinta informatii de la copiii sub 18 ani. Accesarea si utilizarea site-ului de catre minori reprezinta acordul implicit al tutorelui legal in navigarea site-ului nostru de catre minorul aflat in intretinere. De asemenea, daca vom descoperi ca un minor a folosit site-ul nostru fara aprobarea reprezentantului legal, vom sterge toate datele personale despre acesta.

Drepturile Dumneavoastra

Ca persoana vizata aveti drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectam si prelucram. SC ABC EURODENT SRL prin www.abceurodent.ro va respecta drepturile si va asigura ca tine cont in mod corespunzator de interesele dvs.

Retragerea consimtamantului: Daca prelucrarea se realizeaza in baza consimtamantului dvs., va puteti retrage consimtamantul pentru prelucrarea respectiva in orice moment.

Rectificarea datelor: In cazul in care observati ca detinem date cu caracter personal eronate, ne puteti solicita in orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care va privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a pastra datele cu caracter personal – care sunt utilizate continuu si care sunt in posesia sau controlul nostru – exacte, complete, actuale si relevante, pe baza celor mai recente informatii disponibile pentru noi.

Restrictia prelucrarii: In cazul in care va aflati in una dintre situatiile de mai jos, puteti sa ne solicitati sa restrictionam prelucrarea datelor dvs.:

 • contestati corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada in care noi trebuie sa verificam exactitatea,
 • prelucrarea este ilegala si solicitati restrictionarea prelucrarii mai degraba decat stergerea datelor cu caracter personal,
 • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept, sau
 • va opuneti prelucrarii in perioada in care verificam daca motivele noastre legitime au intaietate fata de ale drepturile dvs.

Accesul la datele tale: Ne puteti cere informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs., inclusiv informatii cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, daca nu sunt colectate direct de la dvs. si cui i-au fost dezvaluite, daca este cazul. Puteti obtine un exemplar de la noi, gratuit, continand datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxa rezonabila pentru solicitari abuzive. 

Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal catre un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu conditia ca prelucrarea sa fie necesara pentru executarea unui contract. Mai degraba decat sa primiti un exemplar cu datele tale cu caracter personal, puteti solicita sa va transferam datele direct catre alt operator, specificat de dvs.

Dreptul la stergere: Puteti obtine de la noi stergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care datele dvs. nu ne mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;va opuneti prelucrarii ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opozitie mai jos);datele cu caracter personal au fost prelucrate in mod ilegal;va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea. Exceptia cazului in care prelucrarea este necesarain vederea indeplinirii unei obligatii legale care necesita prelucrarea acelor date de catre noi;bin special pentru cerintele legale privind termenele de pastrare a datelor; pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul de opozitie: Puteti obiecta oricand la prelucrarea datelor cu caracter personal datorita situatiei speciale in care te afli. In acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, daca nu putem demonstra motive intemeiate, legitime si un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept. Cand va opuneti prelucrarii, va rugam sa mentionezi daca doriti stergerea datelor cu caracter personal sau restrictia prelucrarii acestor date.

Dreptul de a depune o plangere: In cazul unei pretinse incalcari a legislatiei in vigoare privind confidentialitatea, puteti depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal completand formularul online disponibil la adresa: https://www.dataprotection.ro.

De retinut!

Perioada de timp: Vom incerca sa solutionam cererea dvs. in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungita din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitarii.

Restrictionarea accesului: In anumite situatii, este posibil sa nu putem sa va acordam acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restrictii prevazute de lege. Daca va refuzam solicitarea de acces, va vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificarii: In unele cazuri, este posibil sa nu putem sa identificam datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate in cererea pe care ne-o transmiteti. In astfel de cazuri, daca nu furnizati informatii suplimentare care sa permita identificarea dvs., nu vom fi in masura sa dam curs solicitarii de a exercita drepturile legale asa cum sunt descrise in aceasta sectiune.

Exercitarea drepturilor tale legale: Pentru a exercita drepturile legale sau pentru orice informatii suplimentare privind modul in care folosim datele dvs., va rugam sa contactati Responsabilul nostru cu Protectia Datelor, in scris sau sub forma de text, pe adresa de email office@abceurodent.ro

9. Publicitate

9.1. Newsletterele ABC EURODENT sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de ABC EURODENT. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
9.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

9.2.1. prin contactarea ABC EURODENT in acest sens.
9.2.2. prin modificarea setarilor din Contul de client la sectiunea “Abonarile mele”.
9.2.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

10. Facturare - plata

10.1. Preturile Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.abceurodent.ro si a subdomeniilor sale nu sunt purtatoare de T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Servicii vandute de ABC EURODENT exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de ABC EURODENT, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
10.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre ABC EURODENT in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: sesizari@abceurodent.ro.
10.8. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile ABC EURODENT si nici nu vor fi stocate de catre de ABC EURODENT sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor. Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este Libra Pay. Pentru mai multe detalii accesati www.librapay.ro si http://www.librapay.ro/termeni-si-conditii/ .
10.9. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.
10.10. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

11. Efectuarea serviciilor

11.1. Vanzatorul va efectua Serviciile numai in clinicile ABC EURODENT in maxim de 60 de zile de la achizitionarea Serviciilor. Daca cumparatorul nu solicita returnarea banilor conform punctul 6.5 atunci singura modalitate de retur a banilor dupa perioada de 14 zile calendaristice depinde strict de imposibilitatea efectuarii tratamentului din cauza starii de sanatate a pacientului.

12. Raspundere

12.1. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
12.2. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
12.3. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
12.4. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre ABC EURODENT , acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

13. Inscrierea de review-uri, comentarii, intrebari si raspunsuri

13.1. Inscrierea de Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunile “Intrebarile si raspunsurile clientilor” si “Review-uri”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile unui Serviciu.
13.2. In momentul inregistrarii unui anumit Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.
13.3. Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

sa faca referiri doar la caracteristicile unui Serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;
sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile;
sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;
sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site astfel: orice Intrebare va fi inscrisa in sectiunea “Intrebarile si raspunsurile clientilor”;
sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit Serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact,informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume, etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;
sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;
sa nu utilizeze Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

13.4. Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Pentru sesizari sau reclamatii legate de Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie formularul de sesizari din cadrul Site-ului: sesizare@abceurodent.ro /reclamatii-sesizari. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

14. Forta majora

14.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
14.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

15. Legea aplicabila - juristictia

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre ABC EURODENT si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Informatii de contact

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, tel.:+40.318.059.211 / +40.318.059.212, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Modificari la aceasta politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta Politica de confidentialitate.

Ultima modificare a fost facuta la 1.09.2022