Despre noi

Misiunea ABC Eurodent este de a oferi pacientilor garantia unui act medical ireprosabil si finalizarea cu succes a oricarui tratament dentar. Ne dorim sa iti punem la dispozitie cele mai eficiente, moderne si avantajoase solutii si tratamente stomatologice, la preturi competitive.  Ne propunem sa realizam o campanie  eficienta si constanta de prevenire a problemelor de sanatate orala.

Un pacient multumit, fie el mare sau mic, este un pacient tratat corect. Beneficiaza de terapiile necesare, alese in colaborare cu medicul curant, in functie de oportunitate si costuri.

Dupa 12 ani de practica, ne bucuram ca putem oferi cea mai buna solutie, adaptata problemelor tale, dar si un tratament eficient si rapid, astfel incat sa te poti intoarce acasa, in tara si oriunde in lume, intr-un timp cat mai scurt, multumit de rezultate si fara sa vrem sa te vedem prea curand. Nu ca nu ne place sa ne bem… cafeaua impreuna (desi pateaza dintii), dar garantia lucrarii ne face sa spunem asta. ​

Bilal Takouzli, medic stomatolog cu competenta in chirurgie dento-alveolara si coordonator ABC Eurodent

In cele 5 clinici ABC Eurodent din Bucuresti – Drumul Taberei 34, Compozitorilor, Decebal, Ghencea si 1 Decembrie – te asteapta o echipa pe care nu o recomandam noi, ci pacientii nostri, pentru materialele dentare de ultima generatie si tehnologie adaptata nevoilor. Pana la urma, este important sa poti rezolva o problema repede, bine, si cu garantia unei lucrari ce trebuie sa dureze cel putin cat pasiunea noastra pentru stomatologie.

Cristian Irimia, medic stomatolog cu competenta in implantologie si coordonator ABC Eurodent​

Dr. Cristian Irimia
Rulează videoul
Dr. Bilal Takouzli
Rulează videoul
Previous
Next