Servicii si tratamente

Turism medical

Vrei sa vii in Romania pentru o restaurare dentara completa sau doar pentru anumite tratamente? Te gandesti ca aici gasesti cele mai bune servicii, la cel mai bun raport calitate-pret? Te-ai interesat deja si ai aflat ca specialistii romani lucreaza si rezolva cu bine cele mai complicate cazuri? Raspunsul la toate aceste intrebari – DA, ASA ESTE! Cu o singura conditie, sa vii in clinicile ABC Eurodent.

Rulează videoul
Rulează videoul

Nu noi am cautat turismul dentar, ci el ne-a cautat, ne-a adus toate argumentele si ne-a convins! Cum se face asta? Prin pacientii nostri, care fie se intorc la noi de peste mari si tari, fie vin pentru ca au primit aceasta recomandare din partea rudelor si prietenilor ce poarta un zambet marca ABC Eurodent, fie pur si simplu le-am inspirat incredere si intr-un city break la Bucuresti, au trecut prin clinicile noastre si si-au rezolvat probleme ce trenau de ani buni. Am pus #ALBCONFIDENT pe harta lumii, in Australia, Anglia, Franta, Italia, Spania, Grecia, SUA, Liban, Siria, si suntem gata sa il ducem, sau mai bine spus sa te aducem de oriunde.

In cele 4 clinici ABC Eurodent din Bucuresti – Decebal, Drumul Taberei, Ghencea si 1 Decembrie – te asteapta o echipa pe care nu o recomandam noi, ci pacientii nostri, pentru materialele dentare de ultima generatie si tehnologie adaptata nevoilor. Pana la urma, este important sa poti rezolva o problema repede, bine, si cu garantia unei lucrari ce trebuie sa dureze cel putin cat pasiunea noastra pentru stomatologie, adica multi ani de acum inainte. Dupa 10 ani de practica, ne bucuram ca putem oferi cea mai buna solutie, adaptata problemelor tale, dar si un tratament eficient si rapid, astfel incat sa te poti intoarce acasa, oriunde in lume, intr-un timp cat mai scurt, multumit de rezultate si fara sa vrem sa te vedem prea curand. Nu ca nu ne place sa ne bem… cafeaua impreuna (desi pateaza dintii), dar garantia lucrarii ne face sa spunem asta.

Rulează videoul
Rulează videoul

Ce ai de facut inainte ca noi sa facem restul? Mai intai, hai sa vedem ce ar fi de rezolvat. Completezi formularul din sectiunea “contact”, iar un medic iti va raspunde repede, imediat ce termina de redat un zambet. Facem o evaluare, vedem daca alegem sa urmam tot planul de tratament propus ori numai o parte din el. Apoi, sunt doua variante: fie te ajutam noi sa gasesti solutii pentru transport si cazare, fie estimam timpul necesar si alegi singur cum vrei sa ajungi la noi si unde ai vrea sa te cazezi.

 

contacteaza-ne

Pentru un plan corect de tratament, este necesar sa atasati o radiografie panoramica in format digital. Daca aveti fotografii detaliate sau rezultate CT, este cu atat mai bine.

  1. Trimite-ne radiografii si fotografii elocvente pentru ca noi sa iti putem face planul de tratament. Daca nu stii cui sa te adresezi pentru ele, avem grija sa te punem in legatura cu clinicile radiologice partenere din zona in care te afli.
  2. Noi iti facem planul de tratament, adaugam in lista tot ceea ce este nevoie pentru ca lucrarea sa fie de cea mai buna calitate, dar si potrivit nevoilor tale, si iti trimitem un link de plata. Nu trebuie sa iti faci griji pentru eventuale costuri suplimentare, caci ele nu vor exista. Ne bazam pe experienta echipei noastre in elaborarea unui plan complet, iar daca totusi exista costuri in plus, ABC Eurodent si le asuma pentru ca tu sa beneficiezi de serviciile dorite la pretul estimat initial.
  3. Alegem impreuna momentul potrivit pentru ca sejurul tau medical sa fie unul placut, in care tu sa imbini vacanta medicala cu cea de relaxare, intr-un oras numai bun pentru un city break.