APARITII SI ARTICOLE IN

Mass media

1 din 6 români care merg la stomatolog îşi pune cel puţin un implant dentar - studiu

Unul din sase pacienti care au mers anul trecut la stomatolog si-a pus cel putin un implant dentar, arata un studiu realizat pe un esantion reprezentativ de persoane. Numarul românilor care si-au pus anul trecut cel putin un implant dentar a crescut cu circa 10% fata de nivelul din 2016.

Black Friday 2019: Reduceri de până la 70% la implanuri dentare la clinici din București

Clinicile ABC Eurodent anunta reduceri de pana la 70% de Black Friday, la implanturile dentare, si de pana la 90% la consultatii, obturatii dentare, albiri profesionale, fluorizari sau sigilari de santuri si fosete, potrivit unui comunicat de presa transmis Economica.net.

Primul credit bancar pentru servicii stomatologice: zilnic, aproape 100 de persoane interesate

Peste 1200 de romani s-au aratat interesati de creditul stomatologic, obtinut exclusiv online, in doar doua saptamani de la lansare. Nici nu este de mirare, in conditiile in care, un roman care ajunge intr-un cabinet stomatologic cheltuie, in medie, 1.000 de lei. Valoarea este justificata de complexitatea lucrarilor necesare.

Cel mai recent studiu realizat in clinicile ABC Eurodent, arata ca 7 din 10 pacienti au nevoie de servicii stomatologice laborioase şi, intr-unul din zece cazuri, de restaurare dentara completa. in acest context, este lesne de inteles ca lipsa banilor este un motiv des invocat pentru amanarea vizitei la stomatolog, iar acest credit este vazut ca o varianta accesibila pentru rezolvarea problemelor dentare.