FAST & FIXED - restaurare in 24 de ore, cu implanturi bredent

Bucura-te de cele mai bune preturi!

Fast&Fixed | Tehnologia inovativa, acum mai aproape de tine

Experienta si profesionalism

Fast and Fixed este o metoda care a aparut in piata avand un caracter inovativ. Dupa ani de utilizare cu succes in nenumarate cazuri, Fast&Fixed cu 4 sau 6 implanturi Bredent este, pentru un medic experimentat si cu o cazustica bogata, un sistem care are, mai degraba, caracter de rutina.

Pe scurt, Fast&Fixed implica plasarea implanturilor dentare si realizarea unei lucrari provizorii in cel mult 24 de ore, permitand pacientului sa plece din cabinet cu dinti functionali si un aspect imbunatatit, imediat dupa procedura.

fast&fixed bredent cel mai mic pret

Cine poate beneficia de tratamentul Fast&Fixed - Implant dentar in 24 de ore

Pacientul edentat total sau partial poate fi tratat cu sistemul Fast and Fixed, care este o solutie ideala pentru persoanele care cauta o restaurare rapida si eficienta a zambetului lor. Procedura este potrivita pentru cei care au pierdut toti dintii sau majoritatea acestora si doresc sa evite disconfortul asociat cu protezele traditionale mobile.

Candidatii – pacientii – ideali pentru Fast and Fixed sunt:

 • pacienti care sufera de edentatie totala si doresc o alternativa la protezele complet mobile;
 • pacienti cu edentatie partiala, care au pierdut mai multi dinti consecutivi si pentru care puntile dentare conventionale nu sunt o optiune;
 • persoane care doresc rezultate imediate, beneficiind de dinti fixi si functionalitate completa in decurs de doar 24 de ore de la interventie;
 • pacienti care au suficient os maxilar pentru a sustine implanturile sau care sunt eligibili pentru proceduri de augmentare osoasa, daca este necesar;
 • persoane care isi doresc o solutie de durata, cu o rata mare de succes si confort sporit, in comparatie cu protezele clasice.

Pentru a beneficia de oferta Fast&Fixed in Bucuresti, te poti programa la 021 9924 pentru o consultatie de specialitate. In urma acesteia, primesti indicatia de lucrare protetica Fast and Fixed, pe 4 sau 6 implanturi dentare, si un plan de tratament detaliat, 100% adaptat nevoilor tale. Sau poti accesa oferta de implant dentar dorita direct din Shop.

Avantaje cheie ale tratamentului Fast and Fixed

Reluare rapida a functionalitatii danturii

Pacientii beneficiaza de o recuperare functionala si estetica rapida, adesea in decurs de 24 de ore, cu precizarea ca discutam, in aceasta etapa, de o lucrare provizorie.

Confort sporit

Comparativ cu protezele mobile, implanturile fixe nu se misca, ceea ce ofera un nivel mai mare de confort si siguranta.

Prezervarea osului

Implanturile dentare ajuta la mentinerea structurii si densitatii osoase, ceea ce este esential pentru sanatatea orala, pe termen lung.

Restaurare estetica

Rezultatelefata Fast and Fixed sunt superioare in comparatie cu alte optiuni de protezare, oferind un zambet natural si estetic placut.

Functionalitate imbunatatita

Pacientii se pot bucura de o capacitate imbunatatita de a mesteca si vorbi, ceea ce le poate imbunatati calitatea vietii.

Specialistii nostri in implantologie

Servicii complete in fiecare clinica ABC Eurodent din Sector 3, Sector 6 si Sector 4

Etapele tratamentului Fast and Fixed

In general, procedura se desfasoara astfel:

 • Consult initial: Medicul va evalua starea de sanatate a gurii pacientului si va decide daca Fast and Fixed este optiunea cea mai potrivita.
 • Planificare: Se folosesc tehnologii avansate pentru a planifica pozitionarea implanturilor.
 • Interventia chirurgicala: Implanturile sunt inserate in osul maxilar.
 • Proteza temporara: In aceeasi zi, se fixeaza lucrarea temporara, care va fi purtata pana la vindecarea completa.
 • Perioada de vindecare: Pacientul trece printr-o perioada de osificare (osteointegrare), in care implanturile se integreaza cu osul maxilar.
 • Proteza finala: Dupa vindecare, se aplica lucrarea protetica fixa.

Interventia chirurgicala, recuperarea si protezarea finala

Procesul incepe, efectiv, cu interventia chirurgicala, unde implanturile dentare sunt inserate in maxilar. Aceasta etapa este realizata sub anestezie locala, despre care poti citi si aici: Q&A despre anestezie in stomatologie: tot ce trebuie sa stii. Medicul plaseaza cu precizie implanturile in locurile prestabilite, conform planului de tratament. Datorita designului avansat al implanturilor BREDENT, este posibil sa se opteze pentru o proteza temporara imediat, permitand pacientilor sa paraseasca cabinetul cu o dentura functionala.

Dupa interventia chirurgicala, urmeaza o perioada de vindecare, cunoscuta sub numele de osteointegrare, in care implanturile se integreaza cu osul maxilar. Aceasta etapa este cruciala pentru succesul pe termen lung al implanturilor si poate dura de la cateva saptamani la cateva luni, in functie de individ. Pacientii sunt sfatuiti sa urmeze instructiunile de ingrijire post-operatorie, inclusiv evitarea alimentelor dure si mentinerea unei igiene orale riguroase.

Dupa ce implanturile s-au integrat complet si tesuturile moi s-au vindecat, se poate trece la protezarea finala. Aceasta etapa implica inlocuirea protezei temporare cu una definitiva, care este realizata pentru a se potrivi perfect si a functiona ca un set natural de dinti. Proteza definitiva este ajustata pentru confort, functie si estetica optimizate. Aceasta va fi fixata pe implanturi, oferind o solutie pe termen lung care nu numai ca arata si se simte natural, dar permite si o functie masticatorie eficienta.

Desi Fast and Fixed poate fi o optiune extraordinara pentru multi pacienti, ca orice procedura medicala, implica si riscuri. Este important ca pacientii sa discute cu medicul lor dentist sau cu specialistul in implantologie, pentru a intelege pe deplin beneficiile si riscurile asociate cu aceasta procedura, si pentru a afla daca sunt candidati potriviti pentru Fast and Fixed.

Echipa specialisti Fast&Fixed

Dr. Cristian Irimia - echipa ABC Eurodent

DR. Cristian
Irimia

Coordonator ABC Eurodent

Medic
stomatolog

Dr. Bilal Takouzli

dr. Bilal
Takouzli

Coordonator ABC Eurodent

Medic specialist Chirurgie
Dento-Alveolara, Implantologie

dr. Marian
Rosca

Medic specialist

Chirurgie Dento-Alveolara

Vino in clinicile noastre

Aproape de tine, accesibile. Garantia unui act medical ireprosabil.

Bd. Drumul Taberei
nr. 35A, Sector 6

Bd. Decebal
nr. 17, Sector 3

Bd. 1 Mai
nr. 35, Sector 6

Bd. Ghencea
nr. 43B, Sector 6

Str. Colonel Iosif Albu
nr. 58, Sector 3

Str. Luica
nr. 176, Sector 4