OPTIUNI DE

Finantare

ABC Eurodent vine in intampinarea nevoilor voastre prin introducerea unui sistem de plata in rate fara dobanda si prin SINGURUL credit online pentru servicii stomatologice din Europa. Doar la ABC Eurodent!

Sisteme de plata in RATE FARA DOBANDA

Daca detineti un card AVANTAJ emis de catre Credit Europe Bank, puteti sa achitati cu incredere contravaloarea serviciilor stomatologice sau chirurgicale in pana la 6 rate fara dobanda! Puteti solicita mai multe detalii in clinicile noastre.

Credit bancar online pentru servicii stomatologice


SIMPLU. RAPID. EFICIENT.
Nu este nevoie sa mergi la banca. Actele se depun online. Primesti raspuns in 2 ore.

Ai nevoie de tratament stomatologic complex, dar nu poti suporta costurile interventiilor? Vrei sa iti refaci complet dantura sau visezi la un zambet de un alb imaculat, asemenea vedetelor de la Hollywood, dar nu iti ajung banii?

Esti unde trebuie! ABC Eurodent, impreuna cu Libra Internet Bank, iti pun la dispozitie Libra Credit, EXCLUSIV ONLINE, pe singurul shop de servicii stomatologice din lume!

Primesti finantare de pana la 20.000 de lei, doar cu buletinul, si esti scutit de obtinerea actelor necesare si de drumul pana la banca.

Ce trebuie sa faci

Pasul 1: Stabileste, impreuna cu medicul stomatolog, care sunt serviciile de care ai nevoie.
 

Pasul 2: Intra pe www.shop.abceurodent.ro si adauga in cos produsele pentru care vrei sa obtii credit.

Pasul 3: Inainte de finalizarea comenzii, alege ca optiune de plata creditul “Zambet cu buletinul”.

Pasul 4: Completeaza campurile obligatorii din formularul ce va fi trimis catre Libra Internet Bank.

Pasul 5: Vei primi raspunsul in maximum 2 ore.

Pasul 6: Stabilesti numarul de rate in care vei rambursa banii, iar banca ii transfera in contul ABC Eurodent.

Pasul 7: Odata ce banii au fost virati, noi te sunam pentru programare.

Conditii:
1. Creditul bancar “Zambet cu buletinul” este acordat in limita sumei de 20.000 lei de catre Banca Libra Internet Bank, numita in continuare Banca.
2. Acest credit bancar este folosit in exclusivitate in clinicile ABC Eurodent, fiind acordat pentru plata serviilor stomatologice efectuate in clinicile ABC Eurodent.
3. Creditul bancar “Zambet cu buletinul” se adreseaza doar persoanelor rezidente in Romania.
4. Un pacient poate renunta la Creditul bancar “Zambet cu buletinul” in termen de 14 zile de la acordarea acestuia. In aceasta situatie, banii virati prin Creditul bancar “Zambet cu buletinul”, sunt returnati in totalitate Bancii, pacientul neavand dreptul de a solicita returnarea banilor intr-un alt cont sau cash. Daca in aceasta perioada de 14 zile, pacientul acceseaza servicii stomatologice platite prin Creditul bancar “Zambet cu buletinul”, atunci banii respectivi nu se mai returneaza.
5. Conditiile de eligibilitate si cele care tin de domeniul bancar se stabilesc impreuna cu Libra Internet Bank.

Avand in vedere modificarile legislative incepand cu 02.05.2019, cu privire la inlocuirea indicelui de referinta ROBOR cu un alt indice de referinta aferent dobanzii variabile, pentru creditele acordate consumatorilor, va anuntam astfel ca indicele ROBOR 3M a fost redenumit in IRCC.
Astfel, conform noilor criterii, clientii dumneavoastra vor beneficia de o dobanda variabila cuprinsa intre IRCC + 8.5% si IRCC + 14.6%.