De Black Friday, românii au ales să investească în sănătatea și frumusețea zâmbetului lor comandând servicii stomatologice cu reduceri de până la 90%

După trei zile de campanie Black Friday ABC Eurodent, desfășurată sub sloganul ”Oferte așa cum vezi o dată la 10 ani”, românii au achiziționat zeci de servicii și tratamente pentru sănătatea și estetica danturii lor, profitând de promoțiile de până la 90%. Vedetele de anul acesta în comenzile plasate în singurul shop online de stomatologie din România sunt detartrajul profesional și obturația foto – binecunoscuta plombă dentară. Vezi ce servicii stomatologice au preferat românii!

Black Friday ABC Eurodent – ediția a X-a

Black Friday la stomatolog, ediția a X-a, s-a desfășurat în zilele de 11-13 noiembrie, exclusiv online, pe site-ul www.abceurodent. Pacienți din București și din alte zone au achiziționat servicii stomatologice de înaltă calitate, la cele mai mici prețuri din an. Valoarea comenzilor de anul acesta a crescut cu 20% comparativ cu 2021, interesul oamenilor pentru sănătatea lor orală fiind clar pe un trend ascendent.

Campania Black Friday ABC Eurodent, devenită deja tradiție are o dublă menire. Pe de o parte, ne propunem să ajutăm oamenii să conștientizeze problemele stomatologice și să înțeleagă importanța îngrijirii orale corecte. Totodată, ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor pacienților pentru că, uneori, dincolo de teama de dentist există și o îngrijorare financiară legată de costurile tratamentelor. Faptul că mai mult de jumătate dintre coșurile configurate și finalizate anul acesta sunt consultații și alte proceduri de profilaxie dentară ne indică o creștere a interesului românilor față de sănătatea dinților.

Dr. Bilal Takouzli, medic specialist chirurgie dento-alveolară și cofondator al clinicilor ABC Eurodent

Urmărește video și află povestea Black Friday ABC Eurodent chiar de la sursă!

Black Friday ABC Eurodent – ce servicii au achiziționat românii

Vedeta zonei de profilaxie dentară a fost în mod clar detartrajul profesional, cea mai achiziționată procedură de pe parcursul celor trei zile de campanie. La peste 40% din comenzile online s-a regăsit în coș și un detartraj. Pe locul doi, tot din această categorie, au fost consultațiile primare și de specialitate care reprezintă o treime din totalul comenzilor.

Alte categorii la fel de interesante pentru pacienți au fost implantologia și serviciile din segmentul de terapie restauratorie. Unu din trei coșuri finalizate în campania de Black Friday ABC Eurodent a conținut obturații foto – plombe, iar 22% dintre acestea au avut implanturi. Cele mai interesate de super ofertele stomatologice au fost femeile, aproape 70% dintre achizițiile online fiind realizate de către acestea.

De ce să alegi serviciile și ofertele ABC Eurodent

Sunt numeroase motive pentru care te invităm să treci pragul clinicilor noastre. Iată câteva dintre acestea!

Profesionalismul și calitatea serviciilor prestate sunt atuurile pe care le observă fiecare pacient care ne calcă pragul. Ne place să dăm tonul când vine vorba de modul în care răspundem nevoilor pacienților, de aici campania Black Friday la stomatolog, prima din Europa dedicată serviciilor de profil și platforma pentru comenzi online, adică Shop-ul ABC Eurodent care este, în continuare, singura de acest tip din România.

Dr. Cristian Irimia, medic stomatolog și cofondator al clinicilor ABC Eurodent

Shop-ul online îți stă la dispoziție zilnic pentru a achiziționa oricând și de oriunde tratamentele dentare de care ai nevoie, beneficiu la care adăugăm constant promoții și campanii menite să redea zâmbetul frumos și sănătos. Te așteptăm în oricare din cele clinicile ABC Eurodent din București, situate în zonele Luică, Decebal, Ghencea, Drumul Taberei, Compozitorilor și 1 Decembrie 1918.

Clinicile ABC Eurodent s-au format în anul 2007. O echipă de profesioniști cu vastă experiență oferă servicii de top, la cel mai bun raport calitate-preț, atât pentru adulți, cât și pentru copii. ABC Eurodent pune la dispoziție pacienților săi tratamente uzuale (consultații, igienizări, profilaxie, terapie, protetică, estetică, pedodonție, parodontologie), proceduri de inhalosedare, dar și tratamente complexe de chirurgie, implantologie și ortodonție. Misiunea ABC Eurodent este de a oferi garanția unui act medical ireproșabil, finalizat cu succes, fără durere și în deplină siguranță.

oferte speciale

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Ai o intrebare? Lasa-ne un comentariux
()
x