Cum sa alegi un cabinet stomatologic bun: 5 sfaturi de care sa tii cont

Un cabinet stomatologic bun este recunoscut pentru rezultatele sale. Acestea reprezinta cartea de vizita a unei echipe cu experienta, dedicate rezolvarii cu succes a fiecarui caz. Intr-un oras in care la fiecare pas gasesti un cabinet stomatologic deschis, trebuie sa fii diferit. Diferenta o face un serviciu impecabil, la un pret corect. Clinicile ABC Eurodent sunt recunoscute pentru tratamente eficiente cu un cost avantajos, realizate de o echipa de specialisti cu multiple competente.

Ce inseamna un cabinet stomatologic bun

Atunci cand alegi un cabinet stomatologic bun, ai in vedere urmatoarele criterii:

  • experienta echipei (medic si asistent/a);
  • dotarile tehnice disponibile in cabinetul stomatologic;
  • calitatea materialelor folosite;
  • raportul calitate – pret si optiunile de finantare;
  • relatia dintre medici si pacienti.
dr. Bilal Takouzli despre clinicile ABC Eurodent

Experienta echipei si competentele medicilor

În acest caz, detalierea cazurilor si a procedurilor executate, precum si o deschidere la dialog in abordarea unor probleme variate, sunt esentiale. De cele mai multe ori, clinicile cu o cazuistica bogata isi prezinta realizarile in mod constant si pot oferi detalii despre proceduri.

Dl. Cristian Voicu a ajuns in cabinetul dr. Cristian Irimia in momentul in care isi mai putea folosi dantura partial. Pe maxilar mai avea doar patru dinti, iar de pe mandibula lipseau dintii laterali de pe ambele parti, asa cum se poate vedea in fotografiile realizate inainte de inceperea tratamentului.

dr. Cristian Irimia
Dr. Cristian Irimia si Cristian Voicu (pacient)

Ne-a spus ca isi doreste o reabilitare orala completa, iar planul propus de dr. Cristian Irimia, medic stomatolog cu competenta in implantologie, a constat in crearea unei lucrari protetice fixe, sustinuta de inserarea a opt implanturi dentare pe maxilar, iar pe mandibula, doua lucrari protetice fixe, sustinute tot de implanturi, pe cele doua laterale. Detalii despre tratament, aici.

Ne mandrim cu peste 17.000 de pacienti, dintre care 4.000 doar in anul 2019.

Dotarile tehnice disponibile in cabinetul stomatologic

Avansul tehnologic in domeniu trebuie sa fie preocuparea oricarui medic. Acesta ofera posibilitatea unui serviciu medical intr-un timp mai scurt, cu interventii minime si cu perioade de vindecare tot mai reduse ca timp. In plus, actul medical fara durere nu mai este acum imposibil. Despre dotarile tehnice de care dispunem, aici.

scanner intraoral
Scanner Intraoral

Calitatea materialelor folosite

Primul criteriu in alegerea materialelor folosite nu este pretul. Sigur ca el este un criteriu important, dar raportul dintre costuri si calitate este esential. Clinicile ABC Eurodent lucreaza doar cu materiale certificate, cu un istoric semnificativ de testare si de punere pe piata, din surse sigure si cu garantie sustenabila. Ce se poate intampla atunci cand folosim materiale de proasta calitate, va explica dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog cu specializare chirurgie orala, in video de mai jos.

Raportul calitate-pret si optiunile de finantare

Un material de calitate este mai scump. Este un lucru de inteles. Preturile reprezinta insa nu doar calitatea materialelor, ci si costul unui act medical impecabil, realizat de profesionisti cu experienta. Incercam sa venim in intampinarea nevoilor pacientilor nostri cu pachete si oferte constante, in shop si in clinica. In plus, suntem prima clinica care a aplicat programul de reduceri Black Friday pentru servicii stomatologice din Europa.

Dr. Bilal Takouzli, despre implanturi contrafacute

Relatia dintre medic si pacient

Investim constant in relatia dintre personalul ABC Eurodent si persoanele stomatologice, precum si intr-o informare corecta cu privire la sanatatea orala.

De la primul cabinet stomatologic deschis, am fost de parere ca educatia dentara trebuie sa inceapa de la cele mai fragede varste. Pentru ca un copil care se spala pe dinti este adultul fara probleme stomatologice majore. Astfel ca avem constant reduceri la servicii profilaxice, atat pentru copii, cat si pentru adulti sau chiar intreaga familie. De asemenea, campaniile de informare se desfasoara si in mediul online si offline. Prin aparitii TV in cadrul jurnalelor de stiri sau colaborari cu persoane publice, informatia a ajuns la tot mai multa lume.

Am stat de vorba cu copiii, in cateva centre sociale si scoli din Bucuresti. Am incercat sa vorbim pe intelesul lor despre importanta periajului si a folosirii atei dentare si a apei de gura. Bineinteles, n-am mers cu mana goala. Le-am impartit mici cadouri care sa ii ajute sa aiba o igiena orala exemplara. Am avut si parteneriate cu centre sociale, cum ar Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 si Asociatia Sfantul Arhidiacon Stefan. Beneficiarii proiectelor au primit controale gratuite in clinicile ABC Eurodent.

Dr. Bilal Takouzli, co-fondator ABC Eurodent

Primul cabinet stomatologic deschis

Am inaugurat prima clinica ABC Eurodent in anul 2007, cu o echipa tanara, ambitioasa si perfectionista. Am pastrat standardele si pentru celelalte clinici pe care le-am deschis de-a lungul timpului. Ne mandrim cu 5 clinici in Bucuresti. Avem sedii in 1 Decembrie, Decebal, Drumul Taberei Compozitorilor, Drumul Taberei 34 si Ghencea.

Clinici stomatologice Bucuresti
Clinica ABC Eurodent Drumul Taberei 34

In toate clinicile te asteptam cu servicii complete de stomatologie. De la tratamente uzuale, precum consultatii, igienizari, estetica si pedodontie, pana la tratamente complexe. Includem aici chirurgia, implantologia si ortodontia. Toate terapiile sunt realizate de medici specialisti cu experienta, care inteleg temerile pacientilor si ii trateaza cu umanitate.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Ai o intrebare? Lasa-ne un comentariux
()
x