Clinici stomatologice Bucuresti: le ce trebuie sa fii atent si ce nu trebuie sa lipseasca din cabinet

Problemele dentare sau un simplu control de rutina te pot determina sa cauti o clinica stomatologica. Oferta este nelimitata . La o simpla cautare pe Google cu “clinici stomatologice Bucuresti” gasesti mii de rezultate. Iti explicam pas cu pas la ce trebuie sa fii atent, cum alegi clinica potrivita si mai ales ce trebuie sa stii despre o consultatie stomatologica cu adevarat completa.

Clinicile stomatologice difera. De la localizare, dimensiune, tipuri de servicii si produse puse la dispozitie, fiecare competitor vine pe piata cu ceea ce considera ca il avantajeaza. Este bine sa stii ca cea mai apropiata clinica nu este intotdeauna si cea mai potrivita. Proximitatea fata de casa ori fata de locul de munca poate fi un prim criteriu cu care poti sa dai gres.

Clinica ABC Eurodent Drumul Taberei 34

Pretul este, de departe, unul dintre cele mai importante criterii pentru pacienti, asa ca o clinica ce nu iti pune la dispozitie o lista la zi cu tarife pentru produse si servicii este de evitat.

Clinici stomatologice Bucuresti: clasificare

Lantul de clinici stomatologice

Notorietatea unei clinici stomatologice creste direct proportional cu numarul de cabinete deschise intr-un oras. In cazul de fata, vorbim despre un lant de clinici stomatologice. Aici regasesti gama completa de servicii stomatologice, atat pentru tine, cat si pentru familia ta. De la copii, la adolescenti, adulti si batrani, cu totii se pot trata intr-o astfel de clinica. Poti beneficia de la consultatii si tratamente simple pana la interventii chirurgicale si inserari de implanturi dentare.

Majoritatea lanturilor stomatologice au program si in weekend si trateaza cu prioritate urgentele. Avantajul tratamentelor intr-o astfel de clinica este acela ca regasesti toate serviciile intr-un singur loc. Astfel, nu trebuie sa te deplasezi in locatii diferite, in functie de problemele pe care le ai. In plus, beneficiezi de aparatura de ultima generatie.

Clinica stomatologie copii
ABC Eurodent Drumul Taberei 34

Clinicile cu mai multe cabinete

Chiar daca nu vorbim de un lant de clinici, adica despre mai multe sedii, in diferite zone ale orasului, exista clinici cu mai multe cabinete in acelasi loc. De regula, astfel de clinici au doua – trei cabinete, medici care lucreaza in doua ture, si astfel pot acoperi o plaja larga de servicii.

Cabinetele stomatologice

Sunt mai degraba puncte de lucru ale unui singur medic stomatolog. Acesta poate sau nu sa aiba competente in diverse ramuri ale stomatologiei. Daca problema pe care o ai depaseste competentele sale, medicul te va trimite la un colaborator. Un aspect nu tocmai placut pentru ca asta inseamna timp pierdut pe drum si costuri suplimentare.

Ce ti se potriveste dintre clinici stomatologice Bucuresti

In primul rand, trebuie sa stabilesti care sunt asteptarile tale. Mai exact, daca mergi pentru un control de rutina si un detartaj, tratarea unei carii sau pentru interventii complexe, precum implanturi si restaurari orale. Iata cateva criterii care te pot ajuta sa alegi:

  • in functie de problemele stomatologice;
  • pe criteriul proximitatii;
  • in functie de tarife;
  • in functie de medicul curant.
Clinica stomatologica Decebal
ABC Eurodent Decebal

Alegerea potrivita in functie de problemele stomatologice

Acesta ar putea sa nu fie un criteriu. Poti merge pentru un control de rutina si un detartraj, situtie in care poti alege orice cabinet, la prima vedere. Insa medicul poate sa descopere ca ai nevoie de investigatii suplimentare. Se intampla des in stomatologie, ca in multe alte domenii medicale, ca problemele sa nu poata fi observate de pacient. Este motivul pentru care noi recomandam controlul la 6 luni. Daca se dovedeste ca ai nevoie de tratament complex, ar fi mai bine sa fii deja intr-o clinica ce poate acoperi gama intreaga de servicii.

Alege bine si aproape

Intr-adevar, este important sa nu pierzi mult timp de drum, asa ca proximitatea este un criteriu important atunci cand cauti “clinici stomatologice Bucuresti”. Vestea buna este ca majoritatea lanturilor stomatologice au sedii in puncte cheie din oras, asa cum se intampla si in cazul clinicilor ABC Eurodent. Daca nu esti aproape de noi, trebuie sa stii ca poti ajunge rapid in oricare dintre clinici, cu ajutorul mijloacelor de transport in comun si cu masina personala. Afla cum, aici.

Alegerea clinicii in functie de pret

Poate parea surprinzator, insa si acest criteriu este tot in avantajul clinicilor mari. Avand un flux mai mare de pacienti si cumparand materiale intr-o cantitate mai mare decat un cabinet individual, costurile de achizitie pot fi mai mici. Asta se reflecta in preturile tratamentelor. Lanturile de clinici pot avea costuri suplimentare cu plata angajatilor, chirii si aparatura medicala moderna. Insa toate aceste aspecte sunt in avantajul pacientului.

Cat rezista un implant dentar
dr. Cristian Irimia – interventie de inserare a implantului dentar

Alege in functie de medicul dorit

Este poate cel mai important criteriu. Daca stomatologul este profesionist, te va scuti de tratamente nepotrivite sau de recomandari de investigatii de care nu ai nevoie. Un stomatolog bun nu va incerca sa castige bani de pe urma ta, propunandu-ti o serie de terapii de care nu ai nevoie. Ci va face tot ce ii sta in putinta sa obtina cele mai bune rezultate.

Este esential sa alegi un cabinet care iti poate oferi suportul unui stomatolog cu competenta in chirurgie sau implantologie. Pe masura ce inaintam in varsta, este destul de probabil sa avem nevoie de astfel de servicii. Este recomandat sa mergi la un medic pe care il cunosti si in care ai incredere de ani de zile.

Avantajele clinicilor ABC Eurodent

Suntem in topul cautarilor pentru “clinici stomatologice Bucuresti” din mai multe motive. Acum 13 ani, cand am deschis prima clinica ABC Eurodent, am luat in calcul toate aspectele. In primul rand, am stabilit ca vom lucra doar cu medici bine pregatiti, cu experienta, sau care vor creste sub indrumarea noastra. Nu ne-am abatut nicio clipa de la aceasta promisiune.

Am achizitionat aparatura moderna si o utilizam astfel incat pacientii nostri sa nu simta durere si sa beneficieze de cele mai bune servicii, in timp util.

Am deschis clinici in cele mai importante zone din Bucuresti. In prezent, serviciile noastre sunt accesibile atat celor din centrul orasului, cat si pacientilor din zonele 1 Decembrie, Ghencea si Drumul Taberei.

De ce ABC Eurodent?

Incercam, pe cat posibil, sa pastram preturile serviciilor cat mai mici si le crestem doar atunci cand suntem constransi de cresterea aplicata de furnizori.

Si nu in ultimul rand, tratam fiecare pacient asa cum ne tratam propria familie. Cu rabdare, intelegere, explicarea fiecarui pas al tratamentului si propunerea unui plan de tratament adaptat nevoilor si bugetului.

Unde ne gasesti

Avem 5 sedii in Bucuresti, in Decebal, 1 Decembrie, Drumul Taberei – Compozitorilor, Drumul Taberei 34 si Ghencea. Adresele clinicilor le gasesti aici, dar poti suna si in call center, la 021 9924. Colegele noastre te vor indruma spre cea mai apropiata clinica. Avem program de luni pana vineri, de la 9 la 20, dar si in weekend, de la 10 la 14.

Nu iti face griji in privinta serviciilor! In fiecare sediu regasesti gama completa de servicii stomatologice. De la profilaxie, terapie si pana la chirurgie orala, implantologie si estetica dentara.

Sa ne vedem cu bine!