Masuri de prevenire pentru limitarea raspandirii COVID-19

Ca urmare a cresterii incidentei infectiei cu noul coronavirus COVID-19, va anuntam ca am intensificat procedurile de dezinfectare in toate clinicile ABC EURODENT.

Activitatea in clinicile ABC Eurodent se desfasoara in mod normal.

Ne rezervam dreptul ca, in interesul pacientilor nostri, sa refuzam tratamentele dentare pentru persoanele ce prezinta dificultati in respiratie, febra, tuse, durere in gat, sau care provin din zone afectate de infectia cu virusul COVID-19 ori au avut contact cu alte persoane infectate cu COVID-19.

Daca suferiti de unul dintre simptomele mentionate mai sus ori ati calatorit in ultimele 14 zile intr-una din zonele afectate de COVID-19 si aveti de efectuat un tratament dentar sau aveti o programare in clinicile ABC Eurodent, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 021 9924 pentru a stabili o data ulterioara.

Accesul apartinatorilor pacientilor in clinica este interzis, cu exceptia pacientilor care au o mobilitate redusa si au nevoie de insotitor pentru deplasare.

In zona de receptie, se pune la dispozitia pacientilor si apartinatorilor un dispenser cu gel dezinfectant, urmand sa fie utilizat de toate persoanele care intra in clinica. Personalul de la receptie va solicita tuturor persoanelor care intra in clinica sa respecte aceasta procedura.

Toti pacientii si apartinatorii vor fi chestionati de catre personalul din receptie, la intrarea in clinica, referitor la prezenta unor simptome specifice unei infectii respiratorii, respectiv febra, tuse, dificultati de respiratie, precum si cu cu privire la calatoriile efectuate in ultimele 14 zile in zonele rosii definite ca atare de Organizatia Mondiala a Sanatatii, caz in care este obligatorie carantinarea, precum si in tari cu peste 500 de cazuri de infectare cu coronavirus, caz in care este obligatorie izolarea la domiciliu.

Pacientii programati pentru tratamente, la confirmarea programarii, vor fi intrebati de catre personalul din receptie daca prezinta simptome specifice unei infectii respiratorii, respectiv febra, tuse, dificultati de respiratie.

Daca raspunsul este pozitiv, pacientii nu vor fi programati si li se va comunica ca vor putea fi reprogramati dupa ce aceste simptome nu mai sunt prezente.