Regulamentul concursului “ZÂMBEȘTE ROMÂNEȘTE”

De ziua României, ne dorim să îți oferim un motiv în plus de bucurie! La ABC Eurodent ne plac zâmbetele #albconfident și ne dorim ca toți românii să le poarte, chiar dacă acum sunt ascunse sub masca. Astfel, te invităm să sărbătorești alături de noi ziua de 1 Decembrie și să participi la concurs.

Iată regulamentul!

Art.1 ORGANIZATOR

Concursul “Zâmbește românește” este organizat de către clinica stomatologică ABC Eurodent SRL, identificată cu datele CUI 21114105 , J40/3272/2007 , adresă  Bdul. 1 Mai 35 B, Sector 6, București.

Art. 2 DURATA CONCURSULUI ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE

Concursul “Zâmbește românește” se derulează în intervalul 30.11.2020 – 06.12.2020, pe rețeaua socială Facebook, pe pagina oficială a clinicii ABC Eurodent https://www.facebook.com/ABCEurodent . Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României, deși vizează cu precădere participanții din București și din împrejurimi.

Art. 3 CONDIȚII DE PARTICIPARE

Participarea la concurs atrage acceptarea implicită, necondiționată și fără rezerve, de către utilizatori a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte și complete toate datele furnizate de aceștia. În cazul descoperirii oricăror neconcordanțe între datele furnizate Organizatorului și realitate, respectiva participare se invalidează fără îndeplinirea vreunei formalități înaintea participanților. Prin înscrierea la concurs fiecare participant garantează că:

  • este persoană fizică cu domiciliul stabil în România și a împlinit 18 ani la data începerii acestui concurs;
  • este posesor al unui act de indentitate (buletin / carte de identitate, permis de conducere);
  • este de acord să fie contactat de către Organizator în baza profilului de Facebook cu care a participat sau a adresei de e-mail furnizate în cadrul concursului, în scopul oferirii premiului;
  • nu este angajat al clinicilor ABC Eurodent;
  • are deplină și neafectată capacitate de folosință și exercițiu (conform Cod Civil).

Participanții la Campanie sunt obligați să respecte termenii și condițiile regulamentului oficial al campaniei. Prin participarea la concurs, participanții confirmă că au citit și sunt de acord cu condițiile de participare.

Art. 4 MECANISMUL CONCURSULUI

Participanții la concursul  “Zâmbește românește”  trebuie să:

  1. dea LIKE paginii de Facebook a clinicii ABC Eurodent în perioada 30 noiembrie – 6 decembrie 2020
  2. să lase un comentariu la postarea “Zâmbește Românește” de pe pagina de Facebook a clinicii https://www.facebook.com/ABCEurodent, în care să dea TAG – etichetare – la trei prieteni alături de care și-ar dori să zâmbească și să sărbătorească în 2020 ziua României. Vor fi considerate valide doar comentariile lăsate la postare în perioada de concurs 30 noiembrie – 6 decembrie 2020.
  3. să trimită datele personale  (numele complet și adresa de email) Organizatorului într-un mesaj privat prin intermediul paginii de Facebook a clinicii ABC Eurodent pentru a putea primi codul nominal al voucher-ului cu 10% discount la detartraj, oferit ca premiu in cadrul concursului. Trimiterea datelor personale se poate face până cel târziu în data de 10 decembrie 2020.

Art. 5 PREMIILE ȘI ACORDAREA LOR

Premiile oferite în cadrul concursului “Zâmbește românește”  constau în vouchere nominale care le oferă participanților la concurs 10% discount la serviciul stomatologic de detartraj. Voucherele se emit în format electronic și pot fi folosite în toate clinicile ABc Eurodent până cel târziu în data de 31 ianuarie 2021.

Voucherele cu 10% discount la detartraj vor fi oferite tuturor participanților care respectă mecanismul de concurs descris în cadrul Art. 4 al prezentului regulament.  Voucherele vor conține numele complet și corect al fiecărui participant la concurs, conform informațiilor transmise de aceștia în mesaj privat pe Facebook către clinica ABC Eurodent. Voucherele vor fi transmise participanților în format electronic, ca răspuns la mesajul privat trimis de participanți către Organizator cît și pe adresa de email a participanților.

În cazul în care există participanți care nu transmit informațiile personale solicitate în prezentul regulament până la data de 10 decembrie 2020, aceștia vor fi descalificați automat și nu vor mai primi voucher-ul cu 10% discount la detartraj oferit ca premiu în cadrul acestui concurs.

Acest voucher nu se cumuleaza cu alte oferte existente in clinicile ABC Eurodent.

Art. 6 DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigători vor fi considerați toți participanții la concurs care respectă prevederile menționate în cadrul art.3 și art.4 ale prezentului regulament.

Art. 7 INTRERUPEREA CONCURSULUI

Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forță majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunțe publicul prin intermediul paginii de Facebook https://www.facebook.com/ABCEurodent   .

Concursul poate înceta înainte de data menționată la punctul 2 numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră conform legislației în vigoare, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voință sa, de a continua prezentul concurs, dar nu înainte ca acesta să anunțe publicul prin paginii de Facebook https://www.facebook.com/ABCEurodent   

Art. 8 LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Anunta-ma cand
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Ai o intrebare? Lasa-ne un comentariux
()
x